Eğitimİlçe Haberleri

Müdür Tatlı İlçe Müdürleri İle Toplandı

Gönen İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda, Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı başkanlığında, il genelinde yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Müdür Tatlı İlçe Müdürleri İle Toplandı

Mudur Tatli Ilce Mudurleri Ile Toplandi 1
Müdür Tatlı İlçe Müdürleri İle Toplandı

Faaliyetler ve Projeler İncelendi

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin genel değerlendirmesini yapmak üzere ilçe millî eğitim müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıda, birinci dönemdeki faaliyetler, projeler, eğitim-öğretim ortamlarındaki onarımlar ve inşaatlar, ikinci dönemde gerçekleştirilecek ortak sınav uygulamaları, müdürlük tarafından yürütülen proje ve faaliyetler ile başarı izleme ve değerlendirme çalışmaları ele alındı.

Mudur Tatli Ilce Mudurleri Ile Toplandi 2
Müdür Tatlı İlçe Müdürleri İle Toplandı

İl Millî Eğitim Müdürü Tatlı’dan Açıklamalar

Toplantıda konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Ali Tatlı, “2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminde ilimizde eğitimin var olan kalitesini daha da artırmak için Balıkesir eğitim ailemizle birlikte birçok faaliyet ve proje hayata geçirdik. Okullarımızın fiziki altyapısını iyileştirmek için bakım, onarım çalışmaları ve hayırseverlerimizin katkılarıyla yeni eğitim yuvalarımız için imzalarımızı attık” ifadelerini kullandı.

Mudur Tatli Ilce Mudurleri Ile Toplandi 3
Müdür Tatlı İlçe Müdürleri İle Toplandı

İkinci Döneme İlişkin Özveri ile Çalışılacak

İl Müdürü Ali Tatlı, ikinci dönemde de çalışmaların özveriyle devam edeceğini belirterek, “Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimizi Bakanlığımızın politikaları doğrultusunda; 21. yüzyılın gerekliliklerine uygun olarak yetiştirme sorumluluğunun bilincinde olarak, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile çocuklarımızın milli ve manevi değerlerle donatılmış bir şekilde hayata hazırlanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece akademik başarı değil, aynı zamanda problem çözme, eleştirel düşünme, yaratıcılık, iş birliği ve iletişim becerilerini de öğrencilerimize kazandırırken milli ve manevi değerlerimizi göz ardı etmiyoruz. Bu değerler, öğrencilerimizin toplumsal hayatta doğru kararlar almasına yardımcı olacaktır” dedi.

Mudur Tatli Ilce Mudurleri Ile Toplandi 4

Toplantı Dilek ve Temennilerle Son Buldu

Toplantıda ilçe millî eğitim müdürleri, birinci dönemde yürütülen faaliyetler, projeler, eğitim-öğretime dair sorunlar ve çözüm önerileri hakkında sunumlar yaparak görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi. Toplantı, katılımcıların dilek ve temennileriyle son buldu.

Haber Merkezi

Ayvalık’ta Eğitim ve İş Dünyası Buluşması

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu