GündemTürkiye Gündemi

Müge Anlı Bedriye Kılıç’ı Arıyordu! Eşi Tayfur Kılıç Korkunç Cinayeti İtiraf Etti

Konya'nın Akşehir ilçesinde, yaklaşık 4 aydır kayıp olarak Müge Anlı'da aranan Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur Kılıç, eşini öldürdüğünü itiraf etti. Olayın detaylarına dair bilgilere ulaşıldı.

Müge Anlı Bedriye Kılıç’ı Arıyordu! Eşi Tayfur Kılıç Korkunç Cinayeti İtiraf Etti

Muge Anli Bedriye Kilici Ariyordu Esi Tayfur Kilic Korkunc Cinayeti Itiraf Etti 2

Suçlamaları Reddetmişti

Konya, Akşehir ilçesinde 6 Temmuz’da kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan Bedriye Kılıç için eşi Tayfur Kılıç, polise giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu. Ancak polis, Kılıç’ın izine rastlayamamıştı. Olayın ardından aileler, Müge Anlı ile Tatlı Sert televizyon programına katıldı. Programda Tayfur Kılıç’ın programdaki çelişkili ifadeleri ve suçlamaları reddetmesi dikkat çekti.

Muge Anli Bedriye Kilici Ariyordu Esi Tayfur Kilic Korkunc Cinayeti Itiraf Etti 1

Cinayeti İtiraf Etti

Dün programdan dönerken Konya Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından şehirlerarası otobüste gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgusunda, Tayfur Kılıç, eşinin telefonuna sürekli mesajlar gelmesi nedeniyle yaşanan kıskançlık krizi sonucunda evlerinde kavga ettiklerini ve eşini boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

Muge Anli Bedriye Kilici Ariyordu Esi Tayfur Kilic Korkunc Cinayeti Itiraf Etti 3

Cesedi Attığı Yeri Gösterdi

Tayfur Kılıç, cesedi otomobile taşıyıp, Akşehir- Isparta karayolu üzerindeki dağlık bir alandaki uçuruma attığını söyledi. Sorgusunun ardından Konya Numune Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Gazetecilerin “Neden öldürdünüz?” sorusuna “Namus meselesi.” cevabını verdi. Polis ekipleri, Tayfur Kılıç’ı, eşinin cesedini attığını belirttiği bölgeye götürdü. Olay yerine AKUT ve dağcılık ekipleri çağrılarak ceset arama çalışmaları başlatıldı.

Olayın ardından Bedriye Kılıç’ın abisi Muhammet Er, sinir krizi geçirdi. Tayfur Kılıç, yer göstermenin tamamlanmasının ardından polis aracıyla karakola götürüldü.

Muge Anli Bedriye Kilici Ariyordu Esi Tayfur Kilic Korkunc Cinayeti Itiraf Etti 4

Detaylar Gelecek

Dağcılık ekipleri ve drone kullanılarak Bedriye Kılıç’ın cesedini arama çalışmaları devam ediyor. Cinayetin ardından şehirde hüzün hakim oldu ve olay toplumda büyük bir şok etkisi yarattı. Çalışmaların sürdüğü bu trajik olayla ilgili detaylar, ilerleyen zamanlarda ortaya çıkacak gibi görünüyor.

Haber Merkezi

Kan Donduran Cinayetin Sır Perdesi Aralandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu