İlçe HaberleriEkonomi

MÜSİAD SINDIRGI’DA

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Balıkesir Şubesi’nin Yönetici ve Üyeleri Sındırgı’da ziyaret ve temaslarda bulundu.

MÜSİAD Balıkesir Şubesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri, derneği üyesi olan Sındırgı Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Halil Güner’i ziyaret etti.

MÜSİAD Başkanı tuncay Yıldız, “Bir yandan sanayi ve ticaret dünyasının nabzını tutarken diğer yandan üye ziyaretlerimize de hız veriyoruz” dedi.

Tuncay Yıldız, Sındırgı’da kısa bir süre önce gerçekleşen Oda seçimlerinin ardından bir defa daha Sındırgı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen MÜSİAD Üyesi Halil Güner’e ve yeni Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini söyledi.

Sanayici ve işadamlarıyla toplantı

MÜSİAD Başkanı Tuncay Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretin ardından Sındırgı’daki sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi. Karşılıklı iyi niyet ve temenniler ile birlikte sektör sorunları, finans hakimiyeti ve istihdam seferberliğinin masaya yatırıldığı buluşma Sındırgı ve Balıkesirli sanayici ve işadamlarının aile fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu