GündemSpor

Nazilli Belediyespor Bursaspor Maçı

Nazilli Belediyespor – Bursaspor maçıyla TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 38. ve son haftanın heyecanı devam ediyor. Peki Nazilli Belediyespor – Bursaspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta canlı yayınlanacak?

Cdcd

 

NTVSPOR’dan alınan bilgiye göre Nazilli Belediyespor ile Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 38. ve son haftasında kümede kalma yolunda çok kritik bir maça çıkıcak. KarşılaşmayıVolkan Bayarslan yönetecek.  Ayrıca  Bayarslan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Yalçın Taşkınfurat.

 

Dfdfdff

 

NAZİLLİ BELEDİYESPOR’DAN AÇIKLAMA

Bu arada Nazilli Belediyespor, Bursaspor maçı öncesi 196 yeşil-beyazlı taraftar haricinde hiçbir Bursaspor taraftarını stada almayacaklarını duyurdu.

Nazilli Belediyespor’dan yapılan açıklama :

“Yoğun güvenlik tedbiri alınan Nazilli Belediyespor-Bursaspor maçı dolayısıyla

– Stat seyirci girişi 2 saat öncesinden (saat 13.00) başlayacaktır.

– Karşılaşma için iki kulüp taraftarı olmayan taraftar gruplarının paylaşımları ve provakasyon söylemleri üzerine yapılacak yoğun arama nedeniyle taraftarlarımızın stada erken gelmelerini öneriyoruz.

– 500’e yakın polis ve özel güvenlik görev alacaktır.

– Stada alkollü seyirci alınmayacaktır.

– 196 konuk Bursaspor taraftarı harici taraftar stada alınmayacaktır.

– Taraftarlarımızın, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun Kapsamında statta görevli polis ve önleyici kameralar tarafından tespit edilerek cezai işleme maruz kalmamaları için kurallara uymalarını rica ederiz”

 

Gazete Merhaba

 

 

Nazilli Belediyespor Hakkında

Nazilli Belediyespor 1984’te Aydın’ın Nazilli ilçesinde kurulmuştur. Kulüp 2020-21 sezonunda 3. Lig’de şampiyon olarak 2. Lig’e yükselmiştir. Nazilli Belediyespor Kulübü futbolun yanı sıra hentbol, voleybol, masa tenisi, basketbol, satranç, güreş, plaj voleybolu ve tenis gibi spor dallarında faaliyetini sürdürmektedir.

 

 

Bursaspor Hakkında

Bursaspor Kulübü 1963 yılında Bursa’da kurulan spor kulübüdür. Daha çok futbol branşıyla tanınan spor kulübü, futbol branşının yanı sıra basketbol, masa tenisi, voleybol, yüzme, boks ve atletizm dallarında faaliyet göstermektedir. Kulübün renkleri yeşil beyazdır.

 

 

 

 

 

 

Ayrıca instagram hesabımızıda takip edebilirsiniz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu