GündemSpor

Alanyaspor Kayseri’de Kazandı

 

Alanyaspor Kayseri’de Kazandı

Spor Toto Süper Lig‘in 35. haftası Kayserispor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi.  Alanyaspor  maç boyunca oyun üstünlüğünü elinde tutu.

Devamında da oynadığı güzel futbol ile de karşılaşmada erken goller buldu.  Sonrasında ise ikinci yarıda bu oyununu devam ettirdi. Daha sonra 2 gol daha attı. Bu skorla birlikte, deplasmanda rakibini mağlup etti.

 

Cnbc

 

Kadir Has Stadyumu’nda oynanan maça hızlı başlayan Alanyaspor oldu. Devamında  ilk dakikalarda 2 gol birden buldu. 8. ve 15. dakikada Erencan Yalçın, konuk ekibini 2-0 öne geçirdi. Böylece İlk yarı bu skorla bitti.

 

Fotomaç’ın haberine göre İkinci yarıda da etkili bir performans gösteren Alanyaspor, 65. dakikada Efthimios Koulouris ile farkı 3’e çıkardı. Sonrasında Konuk takım 90+3. dakikada Jure Balkovec’le bir gol daha buldu.  Bu sonuç ile de karşılaşma Alanyaspor’un 4-0 üstünlüğüyle sona erdi. Ayrıca 10. sıradaki Alanyaspor bu galibiyetle  puanını 41’e yükseltti. 7. sıradaki Kayserispor ise 49 puanda kaldı.

 

Maç İstatistikleri

Hakemler: Yasin Kol, Esat Sancaktar, Mehmet Salih Mazlum.

Yukatel Kayserispor:Cenk Gönen, Ramazan Civelek (Dk. 79 İlhan Parlak), Hosseini (Dk. 46 Ali Karimi), Kolovetsios, Attamah, Uzodimma, Emrah Başsan, Cardoso (Dk. 83 Baran Ali Gezek), Kemen (Dk. 46 Mensah), Mane, (Dk. 69 Gavronovic) Thiam.

Corendon Alanyaspor:Runarsson, Candeias (Dk. 69 Pereira), Furkan Bayır, Feddal,Yusuf Özdemir, Leroy Fer, Fatih Aksoy, Doumbia, Efecan Karaca, Oğuz Aydın (Dk. 83 Balkovec) , Erencan Yardımcı (Dk. 56 Koulouris).

Goller: Dk. 8 ve Dk. 16 Erencan Yardımcı, Dk. 65 Koulouris, Dk. 90+3 Balkovec (Corendon Alanyaspor)

Sarı kartlar:Dk. 43 Candeias, Dk. 84 Runarsson (Corendon Alanyaspor)

 

Alanyaspor Kayseri’de Kazandı

 

 

 

 

 

 

Ayrıca instagram hesabımızıda takip edebilirsiniz

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu