GündemEğitim

OKULLARIN EĞİTİM ANLAYIŞI İLE BİLGİ VERİLDİ

Uğur Temel Lisesi 2018-2019 Eğitim Öğretim yılını Salih Tozan Kültür merkezinde yapılan programla başlattı. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Arif Özdemir yaptı.

ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİME DİKKAT ÇEKTİ

Türkiye’nin genelinde anaokulundan üniversiteye kadar faaliyet gösteren Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumlarının Balıkesir Şubesi olan Uğur Temel Lisesi yeni döneminin açılışını velilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi. Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Arif Özdemir yaptı. Okul Müdürü Arif Özdemir, konuşmasında Uğur Okullarının eğitim anlayışı, sistemi vizyonu ve disiplini hakkında bilgi verirken aynı zamanda 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Uğur Temel Lisesinin Uğur Kolejine dönüşeceği müjdesini verdi. Eğitimde süreklilik ilkesinin üzerinde duran Özdemir, anaokulundan üniversiteye dek farklı sınıf gruplarında öğrenci merkezli eğitime dikkat çekti.

50 YILLIK EĞİTİM GEÇMİŞİNE SAHİP”

Okul müdürü Arif Özdemir konuşmasında “Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları çatısı altında hizmet veren Uğur Okulları, 50 yıllık bir eğitim öğretim geçmişine sahiptir. 1968 yılında İstanbul Laleli’de Uğur Dershanesi olarak hizmete başlayan kurumumuz, dershanelerin okullaşması sürecinde hızla okullaşmış ve Uğur Okulları markasıyla Türkiye genelinde 146 okula ulaşmıştır. Arkasında Bahçeşehir Üniversitesi’nin Ar-Ge çalışmaları, öğretmen hizmet içi eğitimleri desteği olan Uğur Okulları, geleceğin eğitim kurumu olma yolunda ilerlemektedir. Öğretmen kadromuzun işinin ehli kişilerden özenle seçilmesi, okul eğitiminin yanında üniversite sınavlarına da hazırlayan bir kurum olmamız, öğrencilerimizin ASDF (Akademik, Sosyal, Duygusal, Fiziksel) gelişimlerini yakından takip etmemiz bizim eğitimde vazgeçilmez ayaklarımızdır. Geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımızı ülkemize ve milletimize faydalı nesiller olarak yetiştirmek gayretindeyiz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu