Gündemİlçe Haberleri

Otobüs Terminali ve İtfaiye Garajı Geliyor

Otobüs terminali ve itfaiye garajı geliyor. Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga İlçede rutin çalışmaların sürdüğünü söyledi. Ayrıca, “ İkili görüşmelerimiz sonucunda ilçemize kazandıracağımız Otobüs Terminali ve İtfaiye Garajı için gerekli çalışmalar devam ediyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim ”dedi.

İki Sorun Çözüme Kavuşacak

Otobüs terminali ve itfaiye garajı geliyor. Balya Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla ilçeye terminal ve garaj kazandırılacak. Özellikle terminal ve itfaiye garajında inşaatlar her geçen gün hız kazanıyor. Projeler tamamlandığında Balya’nın en büyük ihtiyaçlarından ikisi çözüme kavuşmuş olacak. Bununla beraber Balya vatandaşlarının istekleri, ilçe genelinde yaşanan eksiklikler çözüme kavuşuyor. Balya Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla ilçede hayata geçirilecek otobüs terminali ve itfaiye garajında çalışma yapacak. İnşaatların her geçen gün hız kazanıyor. Özellikle projeler sonlandığında ilçenin en büyük problemlerinden ikisi sorun olmaktan çıkacak.

İhtiyaçlara Cevap Verecek

Toplam 512 metre kare olarak planlanan itfaiye istasyonunda; amir odası, santral ve dinlenme odası olacak. Bunun yanında eğitim salonu, bakım onarım garajı, mutfak, yatakhane, mescit banyo, wc ve teknik hacimler gibi ihtiyaç programına uygun mekânlar bulunacak.

 

Balya’ya Yakışan Terminal

592 metrekareli tek katlı olarak planlanan terminal binasında ise; bekleme alanı olacak. Beş adet bilet satış ve deposu olacak. Bununla birlikte idari ofis, zabıta, emanet odası, revir, bay-bayan mescit ve abdesthane, bebek bakım odası, revir, bay-bayan wc dışında özellikle  bağımsız girişe ve açık oturma alanına sahip kafeterya birimlerinin olacağını iletti.

Balya

Başkan Gaga, Gökmusa’da

Ramazan ayındaki ziyaretlerini sürdüren Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga’nın son durağı Gökmusa Mahallesi oldu. Burada mahalle sakinleriyle ve mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Görüş alışverişinde bulunan Başkan Gaga, “Yapacağımız daha çok hizmet, yürüyeceğimiz daha çok yolumuz var. Birlikte her şey mümkün” açıklamasını yaptı. Daha sonra Başkan Gaga, Gökmusa Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

Şehit Aileleri ve Depremzedelerle Birlikte İftar

Orhan Gaga, Balya Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Başkan Gaga; Kaymakam Mustafa Şeker, şehit aileleri, gaziler ve ilçede misafir edilen depremzede ailelerle birlikte iftar yaptı. Yemeğe katılanlarla hasbihal eden Başkan Gaga, talepleri ve sorunları dinledi. Özellikle vatandaşların ihtiyaçlarını sordu. Başkan Gaga, “Minnet borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizin değerli ailelerine ve kahraman gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

“Minnet Borçlu Olduğumuz Şehitlerimiz”

Balıkesir’in Balya ilçesinde kaymakamlık iftar verdi. İftar programına katılan  Orhan Gaga “Balya Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde kıymetli şehit ailelerimiz, kahraman gazilerimiz ve ilçemizde misafir olan depremzede aileleriyle bir araya geldik ”dedi. Orhan Gaga, “Minnet borçlu olduğumuz aziz şehitlerimizin değerli ailelerine ve kahraman gazilerimize sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Bununla birlikte hepsinin ruhları şad olsun. Bu vesile ile şehitlerimizi ve kahramanlarımızı bir kez daha anmış oldu. Birliktelik ve beraberlik içinde iftar programındaydık” dedi.

B 12

 

Haber: Alper Çobanoğlu

Daha fazla haber için tıklayın…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu