GündemGörüntülü Haberler

Özhaseki : Altılı Masa Deprem Bölgelerine Turistik Gezi Düzenliyor

Özhaseki : Altılı Masa Deprem Bölgelerine Turistik Gezi Düzenliyor

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı  Mehmet Özhaseki Malatya’da düzenlenen bilgilendirme toplantısında konuştu. Özhaseki “Adı, Altılı olan Masa’da deprem bölgelerine turistik seyahat düzenleyen koca koca liderler, belediye başkanları var. Turistik seyahatlerinde başarılar diliyorum! Burada dahi algı peşindeler. Pes gerçekten! Bari afet zamanında algıyı bırakıp iş yapın!” dedi.

 

 

“Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin Öncülüğünde Yaraları Sarıyoruz”

“Depremden etkilenen Malatya’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde 1 büyükşehir, 5 il, 22 ilçe belediyemizle yaraları sarmak için çalışıyoruz. Belediyelerimiz afetin yaşandığı ilk andan itibaren sahaya inerek vatandaşlarımızın yanında oldu. Şehirlerimizi tekrar ayağa kaldırana kadar büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz ”dedi. Özhaseki ayrıca, “807 AK Belediyemizden 250’sini “kardeş belediye” olarak depremlerden etkilenen illerimizde süresiz görevlendirdik. Geriye kalan diğer belediyelerimiz de lojistik destek verecekler. Hep birlikte şehirlerimizi ayağa kaldıracağız ”şeklinde konuştu.

 

Baskan Guneyden Aclik Grevindeki Doktora Duygulandiran Teklif1 Ozel

 

“Algı Belediyeciliği ve Algı Operasyonu Yapıyorlar”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki “Özel uçaklarla gelip yıkıntıların önünde fotoğraf verip giden siyasetçilere yaptıkları turistik ziyarette başarılar diliyorum” dedi. Ben bunları söylediğim zaman CHP’nin ne kadar grup sözcüleri varsa Genel Başkanı varsa bana cevap yetiştiriyorlar. Buralara gelsinler de bir görsünler. İş makinelerinin üzerinde hangi Belediyelerin ismi var. Sırtlarında hangi Belediyelerin arması var? Aşevi kuran gıda dağıtanlar kimler? Görsünler.Algı operasyonu yapacaklarına bir işin ucundan tutsunlar.

 

Seçim Sonrası 50 Bin Kişi Belediyesine Adam Dolduranlar Nerede?

Özhaseki CHP’li Belediyelerin imkanları olmasına rağmen ortada olmadıklarını ve algı operasyonları yaptıklarını söyledi.Özhaseki şöyle konuştu:“Sokağa çıktığınızda araçlara insanların sırtındaki kıyafetlere bir bakın. Buralarda AK Parti Belediyelerini görürsünüz. Peki seçimden sonra 50 bin kişi Belediyesine adam doldurup çalıştırıyorum diyenler acaba neredeler? Diye sordu. O devasa bütçelerle neredeyse 10 -15 Büyükşehir Belediyesinin bütçesine eşit bütçeleri olanlar neredeler? Özelliklede siyasetçiler buralara gelirken kravatlarını çıkarıp geliyor ancak bir iki fotoğraf çektirip bırakıp gidiyorlar Ne yaptılar diye merak edip sormak gerekmiyor mu? Bunlar turistik seyahat. Diyecek başka şeyimiz yok aramızdaki en büyük farkta bu. Bizim şiarımızda hizmet etmek var. Bizde hizmet onlarsa algı belediyeciliği yapıyor. Mış gibi yapmaya devam etsinler”

SEMRA AMAN AKYÜREK

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu