Gündem

Piton Yılanı Kadını Yuttu!

Piton Yılanı Kadını Yuttu! Endonezya’da bahçesinde çalışırken 7 metrelik yılan tarafından yutuldu!

Piton Yılanı Kadını Yuttu!

Piton Yılanı Kadını Yuttu! Bir plastik fabrikasında çalışan Wa Tiba isimli kadının bir dev piton tarafından yutulması bütün Endonezya’yı şoka uğrattı! Olay gerçekleştiğinde bahçesinde çalışmakta olan Wa Tiba’nın vücudu, köylüler tarafından 7 metrelik bir yılanın karnında bulunmuştur. İşte tüyler ürpertici olayın detayları…

54 yaşında Endonezyalı bir kadın bahçesinde çalışırken 7 metre boyundaki bir dev piton yılanı tarafından canlı canlı yutulmuştur!

Wa Tiba isimli kadın Endonezya’da bir plastik fabrikasında çalışıyordu. Kayıp olduğu bildirilikten sonra yetkililer tarafından aranmaya başlandı.

Evinin bahçesi arandığında ise yerdeki terlik ve el fenerinin yanında şişmiş dev bir yılan bulunmaktaydı.

Piton’un kadını yuttuğundan şüphelenen köylüler, önce yılanı öldürerek karnını açtılar. Kadın ise bütün bir şekilde yılanın karnındaydı…

Piton Yılanı Kadını Yuttu!

Bahçe, yılanların sıklıkla yaşadığı bir tepenin yanında bulunmaktaydı. 7 metreye kadar ulaşabilen dev pitonların Endonezya ve Filipinler’de bol bulunduğu bilinmektedir.

Bu yılanlar genellikle küçük ve orta boylu hayvanlar ile beslenirken bazen de insanlara saldırdıkları da olmaktadır.

Bu tüyler ürpertici olay ülkede büyük bir korku oluşturdu. Ayrıca vahşi hayvan sorununa ve yaşam güvenliğine karşı da büyük bir sorun oluşturmuştur.

 

Ayrıca buraya da göz atabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu