Spor

Rabotnicki – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Rabotnicki – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda? Trabzonspor, Robotnicki ile karşı karşıya gelecek.

 

Rabotnicki Trabzonspor Maci Hangi Kanalda1
Rabotnicki – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Trabzonspor  Yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo – Mavili takım Rabotnicki ile, hazırlık maçında kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak konusu olmuş durumda Peki, Rabotnicki – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta  canlı yayınlanacak?

&Quot;≪/P

Rabotnicki – Trabzonspor Hangi Kanalda?

Rabotnicki – Trabzonspor maçı 25 Temmuz Salı günü saat 17:30’da karşı karşıya gelecek. Müsabaka A Spor’da canlı ve şifresiz yayın olacak.

Daha Fazlası İçin Tıklayın

 

 

Trabzonspor Futbol Takımı, 2 Ağustos 1967’de kurulan Trabzonspor Kulübü’nün profesyonel futbol takımı. Ayrıca Renkleri kulübün tüm branşlarda ortak olarak kullandığı, koyu bordo ve açık mavidir.

Nenad Bjelica, Hırvat teknik direktör ve eski millî futbolcudur. Bununla beraber  Süper Lig takımlarından Trabzonspor’u çalıştırmaktadır.

Ertuğrul Doğan, Türk iş insanı ve Trabzonspor’un mevcut başkanı

Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu ya da kısaca Akyazı Stadyumu Trabzon’un Ortahisar ilçesi, Akyazı mahallesinde yer alan, yapımına 24 Kasım 2013’te başlanılan ve 18 Aralık 2016’da açılan futbol stadyumudur. Süper Lig kulüplerinden Trabzonspor’un maçlarına ev sahipliği yapmaktadır.

FK Rabotniçki, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te kurulmuş bir futbol kulübü. Ayrıca Karşılaşmalarını 36.400 kapasiteli Toşe Proeski Arena’da oynar. Kulüp, 1937 yılında bir “demir yolu futbol kulübü” olarak kurulşu oldu.

Makedonya Birinci Ligi, 1. MFL ve Prva Liga olarak da adlandırılan Makedonya Birinci Futbol Ligi, Makedonya’daki en yüksek profesyonel futbol müsabakasıdır.  Bununla beraber Makedon futbol ligi sisteminin tepesinde yer alan ve 1992-93 sezonundan beri faaliyet gösteren futbol kulüpleri için profesyonel bir lig müsabakasıdır.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Trabzonspor - AEK Maçı Başladı - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu