Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Ramazanda ilk iftar şehit ailesi ve gazilere

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak iftar yemeği verdi.

Valilik iftar programını Gala’da yaptı. Balıkesir’de Ramazan ayının ilk toplu iftarı oldu. Şıldak ailesi İftarı şehit aileleri ve gazilere verdi. Vali Şıldak, “Kederli, hüzünlü, buruk bir ramazan ayı geçiriyoruz. Kısa süre önce ülkemizde çok büyük bir afetle karşı karşıya kaldık. Dahası insanlarımızı kaybettik “dedi.

Balıkesir’den Bin 46 Yardım Tırı Gönderildi

Deprem bölgesine bin 46 yardım tırı gitti. Vali, Şıldak, ” Balıkesir sınırlarında 18 bin civarında afetzede misafirimiz var” dedi. Bununla birlikte konuşmasına”  Yaşananların tarifsiz duygular olduğunu, her birimizin birlik, beraberlik içinde olduğunu söyleyerek devam etti.

Şehit ve Gaziler Büyük Sofrada Buluştu

Vali Hasan Şıldak programda yaptığı konuşmada İlk iftarın büyük bir sofrada kurulduğunu söyledi. Şehit aileleri ve ve gazilere teşekkür etti. Bununla birlikte” izler yaranızı her zaman bağrınıza basarak, her zaman vatan önceliği diyerek, hatta yeri geldiğinde bizlere teselli verdiğiniz o yüce duygularla her zaman devletimizi yücelttiniz. Biz de her zaman sizlerle gurur ve onur duyduk. Sizleri her zaman başımızın üzerinde taşımaya gönülden istekliyiz. Bu vesile ile mübarek ramazan ayının ülkemize bereket, sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu