GündemSpor

Ronaldo Secde Etti

Ronaldo Secde Etti. Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronado Secde etti. Ronaldo Al-Nassr’ ın  Al-Shabab ile oynadığı maçta attığı golün ardından “secde” etti.

 

Ronaldo Secde Etti. Dünyaca Ünlü Futbolcu Cristiano Ronado Secde Etti. Ronaldo Al-Nassr' In  Al-Shabab Ile Oynadığı Maçta Attığı Golün Ardından &Quot;Secde&Quot; Etti.

 

Ronaldo Secde Etti. Al-Nassr’da forma giyen Portekizli yıldız  Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan Profesyonel Futbol Ligi’nde Al-Shabab’a attığı golden sonra tribünlere Koştu.  Daha sonra  attığı golün sevinci olarak secdeye gitti. Al –Nassr  ligin 28’ inci haftasında Al-Shabab ile Riyad’da   karşılaştı.

 

Ronaldo Secde Etti. Dünyaca Ünlü Futbolcu Cristiano Ronado Secde Etti. Ronaldo Al-Nassr' In  Al-Shabab Ile Oynadığı Maçta Attığı Golün Ardından &Quot;Secde&Quot; Etti.

 

38 yaşındaki Portekizli yıldız maçın 59 ‘uncu dakikasında  takımını öne geçirdi. Daha sonra kaydettiği golü kutlamak için secdeye gitti. Bununla beraber Al-Nassr  maçı 3-2 kazandı

Ronaldo Secde Etti

Merhaba Gazetesi

 

Cristiano Ronaldo Kimdir?

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (Portekizce telaffuz: [kɾiʃ’tjɐnu ʁuˈnaɫdu]; d. 5 Şubat 1985; Funchal, Madeira), forvet mevkiinde oynayan Portekizli millî futbolcu. Dûrî el-Muhtarifin es-Suudî takımı En-Nasr’da forma giymektedir.

Çok sayıda kişi tarafından dünyanın en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Ronaldo, şu ana kadar beş kez Ballon d’Or/FIFA Ballon d’Or ödülünü ve dört kez Altın Ayakkabı ödülünü kazanarak bir Avrupalı olarak bu ödülü en çok kazanan kişidir. Özellikle Arjantinli Lionel Messi ile sıkça karşılaştırılmaktadır. Kariyerinde 34 kupa kazandı, yedi lig şampiyonluğu, beş UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da buna dahildir. Ronaldo, Şampiyonlar Ligi’nde en çok maç (183), gol (140) ve asist (42) yapmış oyuncudur. Ayrıca millî takımda en fazla maça çıkan (198) ve en çok gol atan (122) atan kişidir. 1100’den fazla resmi maça çıkan birkaç futbolcudan birisidir ve kariyeri boyunca 800’den fazla gole imza atmıştır. IFFHS ve diğer medya kuruluşlarına göre futbol tarihinin en golcü oyuncusudur

 

Merhaba Gazetesi İnstagram

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu