Sağlıkİlçe Haberleri

Sağlık Evi Vatandaşların Sağlığını Korumaya Devam Ediyor

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Altınkum Mahallesi'nde hizmet veren Edremit Belediyesi Dalyan Sağlık Evi'ni ziyaret ederek, muayeneye gelen hastalarla buluştu. Başkan Arslan, ziyaret sırasında hastaların ihtiyaçlarını dinledi.

Sağlık Evi Vatandaşların Sağlığını Korumaya Devam Ediyor

Saglik Evi Vatandaslarin Sagligini Korumaya Devam Ediyor 1
Sağlık Evi Vatandaşların Sağlığını Korumaya Devam Ediyor

“Hizmeti daha da genişletmeliyiz”

2023 yılının Şubat ayında hizmete açılan Dalyan Sağlık Evi, SGK onaylı reçetelerle ayakta tedavi hizmetini ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Hasan Aytaç Caddesi üzerinde yer alan sağlık evi, haftanın her günü vatandaşlara sağlık hizmetleri sunuyor. Bu hizmetler arasında enjeksiyon, tansiyon ve şeker ölçümü, sonda değişimi, pansuman, evde bakım hizmetleri gibi önemli sağlık hizmetleri bulunmaktadır. Başkan Arslan, ziyaret sırasında bu hizmetlerin daha geniş kitlelere ulaştırılması gerektiğini vurguladı.

Saglik Evi Vatandaslarin Sagligini Korumaya Devam Ediyor 2
Sağlık Evi Vatandaşların Sağlığını Korumaya Devam Ediyor

“Sağlık evimiz Şubat ayından itibaren şifa dağıtmaya devam ediyor”

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Arslan, “Sağlık evimizde hizmet alan vatandaşlarımız ile hasbihal ettik, sorunları ve sıkıntıları dinledik. Sağlık evimizin çevresinde eczane açılması yönünde vatandaşlarımızın talebi var. Biz bu talepleri ilgili yerlere ulaştırma ve gerçekleştirme konusunda öncü olmak için çalışacağız. Eğer hastanelerimizle gerekli prosedürleri sağlayabilirsek kan alma ve tahlil konularında da hizmet vermek istiyoruz. Burada yaşayan yaşlı ve hastaların özellikle buna ihtiyacı var. Bu ihtiyaçları karşılamak için ilgili kurum ve kuruluşlarla istişare edeceğiz. Sağlık evimiz Şubat ayından itibaren şifa dağıtmaya devam ediyor. Özellikle özveriyle çalışan sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere tüm emekçilere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Saglik Evi Vatandaslarin Sagligini Korumaya Devam Ediyor 3
Sağlık Evi Vatandaşların Sağlığını Korumaya Devam Ediyor

Haber Merkezi

Bu Karışım Gribi Anında Kesiyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu