Gündemİlçe HaberleriSiyaset

SAKA DSP’DEN ADAY İDDİASI

DSP Büyükşehir Belediye Başkanı Tamer Kanber, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın partisinden adaylığını açıklayacağını iddia etti.

Demokratik Sol Parti (DSP) Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tamer Kanber ve Altıeylül Belediye Başkan adayı Mimar İlker Yılmaz, 14 Şubat Sevgililer gününde “Edremit Sevgilisi ile Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Evi ve Ata Kavşağı düzenlemeleri açılış törenlerine katıldı. CHP’den tekrar aday gösterilmeyen ve DSP’den aday olması beklenen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile bir araya gelen Kanber “Edremit Belediyesi Başkan adayımız avantacılara eyvallah etmeyen Kamil Saka’dır.” şeklinde konuştu.

 

Img 8174

Saka’nın adaylık açıklamasının eli kulağında olduğunu söyleyen Kanber “Meclis üyelik listelerinin oluşturulması gibi teknik konuların sonuçlanmasından sonra Kamil Saka DSP ile seçime katılacağını resmen açıklayacaktır” dedi. “Büyükşehiri de Edremit’i de alacağız, artık devir Ak Güvercin devridir, Dsp devridir. Seçimlerden sonra göreceksiniz ki Balıkesir ve ilçelerinde 1999’da olduğu gibi oyunu bozacağız.”dedi.

 

Img 8331

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu