GündemTürkiye Gündemi

Şarkıcı Tan Taşçı Kaza Geçirdi !

Şarkıcı Tan Taşçı Kaza Geçirdi ! Sabah saatlerinde Burdur-Antalya Karayolu’nda içinde sanatçı Tan Taşçı’nın da bulunduğu lüks cip tıra arkadan çarptı.

Şarkıcı Tan Taşçı Kaza Geçirdi ! Meydana gelen kazada Taşçı ve otomobilde bulunun diğer 2 kişi hafif yara aldı.

 

Sarkici Tan Tasci Kaza Gecirdi 1 Jpg

İlgili Makaleler

 

Çevredeki Vatandaşlar Haber Verdi

Kaza, sabah saatlerinde Burdur’un Bucak ilçesi Burdur-Antalya Karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ecmel Kayahan (38) idaresindeki 34 GPK 636 plakalı cip, Bucak-Antalya Karayolu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu yakınlarında aynı istikamete giden Murat Bedir yönetimindeki 15 NK 616 plakalı tırla çarpıştı. Çevredekiler 112 Acil Çağrı Merkezine durumu iletti. Bunun üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri geldi.

 

Sarkici Tan Tasci Kaza Gecirdi 2 Jpg

 

Aracın İçine Sıkıştı

İtfaiye ekipleri Tan Taşçı’yı araçta sıkıştığı yerden çıkardı. Hafif yaralı olan şarkıcı Tan Taşçı’yı sağlık ekiplerine teslim etti. Taşçı’nın menajeri olduğu öğrenilen Kayahan ve yanlarında bulunan Mahmut Emre sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. İHA’nın edindiği bilgiye göre hayati tehlikelerinin olmadığı belirtilen Taşçı’nın ve diğer iki yaralının tedavisinin hastanede sürdüğü öğrenildi.

 

Sarkici Tan Tasci Kaza Gecirdi 3 Jpg

Tan Taşçı Kimdir ?

Almanya’da, Selma ve Yusuf Taşçı’nın küçük oğlu olarak dünyaya gelen Tan, ilkokula Ankara’da, Arı Koleji’nde başladı. Lise eğitimini ise Rauf Denktaş Lisesi’nde tamamladıktan sonra polifonik korolarda uzun süre şarkı söyledi. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Korosuna katıldı. Bunun yanında şan dersleri de aldı.

Daha sonra, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan bölümüne girdi. Aynı zamanda halk müziği, sanat müziği gibi çeşitli korolarda ve devlet operasında görev aldı. Sahne dersleri de alan Tan, “Mürüvvetsiz Mürüvvet” adlı Türk filminde de rol aldı. Öğrencilik yıllarında da birçok gece kulübünde ve organizasyonlarda sahne alan Tan, 13 Mayıs 2005’te tümü kendi bestelerinden oluşan “Rica Ederim” adlı ilk albümünü çıkardı ve bu albümdeki slow parçalarla adını duyurdu.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu