EğitimGündem

SATRANCIN YETENEKLİLERİ BSK’DA

“Sporda Yetenek 10’la Gelecek” Satranç Balıkesir İl Birinciliği 30 Nisan -1 Mayıs 2018 Tarihleri arasında Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Balıkesir Satranç Kulübü (BSK) sporcularından Sümeyye Çetin A Kategorisinde (2005-2006-2007 doğumlular) Genelde ve Kızlar da şampiyon oldu.
A Kategorisi Genel de Balıkesir Satranç Kulübü sporcularından Mehmet Gül birinci, Burak Arda Yıldırım’da beşinci oldu.
B Kategorisi ( 2008-2009 doğumlu ) Genelde BSK’lı sporcularından Mustafa Efe Gültepe şampiyon oldu. Ahmet Çakır dördüncü ve Kurban İsmail Ceylan dokuzuncu oldu.
B Kategorisi Kızlarda BSK’lı sporcularından Beril Nur Akbulut ikinci oldu.
C Kategorisi ( 2010-2011 doğumlu ) Genel de Kulübü sporcularından Emir Sözat şampiyon oldu. Emirhan Onocak sekizinci ve Doruk Çakır’da dokuzuncu oldu.
C Kategorisi Kızlar da Kulübüp sporcularından Zeynep Çantay birinci oldu. Nilay Yağmur Gürkaş ÜÇÜNCÜ, Hazal Hanife İçöz sekizinci ve Ecrin Zeybek’de dokuzuncu oldu.
Balıkesir Satranç Kulübü II. Başkanı ve Antrenörlerinden Nizamettin Güngör; “Kulübümüzün kuruluşunda ‘Başarının kaynağı doğru tercih’ sloganından yola çıkıp Kulübümüzün hedeflerini belirlemiştik. Amacımız ilimizde satranç sporunu geliştirmek ve satranca ilgi duyan yetenekli çocuklarımızı satranç sporu ile buluşturmak. “Sporda Yetenek 10’la Gelecek” Projesi kapsamında düzenlenen Balıkesir Satranç İl Finalinde de Kulübümüzde eğitim gören sporcularımızın bu başarıları bizleri gururlandırdı. Sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu