GündemEkonomiİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

SAVAŞTEPE’DE MUTLU İMZALAR

Savaştepe Belediyesi, HAK-İŞ HİZMET-İŞ  Sendikaları ile toplu sözleşme imzaladı. Sözleşmenin her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, çalışanların haklarını korumak için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ Sendikaları ile Savaştepe Belediyesi arasında toplu sözleşme imzalandı. Balıkesir HİZMET-İŞ Balıkesir İl Başkanı Savaş Dal ile Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek arasında imzalanan toplu sözleşme ile Savaştepe Belediyesi’nde çalışan işçilerin özlük haklarında önemli düzenlemeler yapıldı.

 

ŞİMŞEK ‘HER ZAMAN ÇALIŞANLARIMIZIN YANINDAYIZ’

Çalışanlarının mutluluğunu önemsediklerini söyleyen Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, işçilerin yevmiyelerine yapılacak zam ile maaşlarındaki zam ve sosyal yardımlarda yaşanan artış ile birlikte personelin daha iyi şartlarda hizmet vereceklerini dile getirdi. Toplu sözleşme ile işçilerin de istediği bir düzenlemeye gidildiğini belirten Başkan Şimşek, yeni yılda da tüm personeline hayırlı günler diledi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Balıkesir HİZMET-İŞ İl Başkanı Savaş Dal, Savaştepe Belediyesi ile imzaladıkları toplu sözleşmeden memnuniyet duyduklarını dile getirirken,  ‘Savaştepe Belediyesi’nde çok güzel bir sözleşmeye imza attık. İşçilerimizin maaş ve sosyal haklarında istediğimiz gibi bir oranı aldık. Sözleşmenin gerçekleşmesinde destek olan Savaştepe Belediye Başkanımız Turhan Şimşek ve belediye personellerine teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz belediyemiz ve sendikamız açısından hayırlı uğurlu olsun’ ifadelerini kullandı. Yapılan imza töreninin ardından HİZMET-İŞ İl Başkanı Savaş Dal tarafından Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek’e plaket takdim edildi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu