Gündemİlçe Haberleri

Savaştepe’nin Kurtuluşu Kutlandı

Savaştepe’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı ilçede çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Savaştepe’nin Kurtuluşu Kutlandı

Savaştepe’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılı etkinlikleri Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Ardından Savaştepe Belediyesi önünde bir Program gerçekleştirildi. Mehteran gösterileri ve şiirlerin okunmasının ardından, Savaştepe Çarşı Camiinde aziz şehitlerimiz için mevlüd-i şerif okundu.

Akşamı ise kurtuluş programı konserlerle devam etti. Savaştepe İlçe stadında gerçekleştirilen konserlere Savaştepe halkı büyük ilgi gösterdi. İlk olarak Sahneye Sanatçı Irmak Arıcı çıktı. Şarkılarıyla Savaştepe halkını coşturan Arıcı’ya vatandaşlarda büyük ilgi gösterdi.

Savaştepe'Nin Kurtuluşu Kutlandı

SAVAŞTEPE ZARA KONSERİYLE DOYASIYA EĞLENDİ

Savaştepe İlçe Stadında düzenlenen konserde birbirinden güzel eserlerini Savaştepeliler için söyleyen sanatçı Zara’nın konserine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.
Türk Halk Müziğinin sevilen sesi Zara birbirinden güzel şarkıları Savaştepeliler için söylerken, seyirciler de şarkı ve türkülerde Zara’ya eşlik etti.
Programda sahneye çıkan Belediye Başkanı Turhan Şimşek, davetlerini kırmayıp Savaştepe’ye gelerek ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşatan Zara’ya teşekkür etti.

Daha fazla haber için

Savaştepe’nin Kurtuluşu Kutlandı.

Haber: Alper Çobanoğlu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu