GündemMagazin

Seda Sayan’a Sert Tepki!

Yeşim Salkım ve Tuğba Ekinci’den Seda Sayan’a Sert Tepki!

Seda Sayan'A Sert Tepki!

Yıllardır izdivaç programı sunan Seda Sayan, şimdi başka bir formatta bir program sunmaktadır. Tuğba Ekinci ve Yeşim Salkım, Seda Sayan’ı ve sunduğu programı sert bir dille eleştirdi. Seda Sayan’a Sert Tepki!

Televizyonlarda izdivaç programlarının yayınlanması yasaklanmıştır. Yıllardır izdivaç programları sunan Seda Sayan başka formatta bir program sunmaktadır.

Tuğba Ekinci ve Yeşim Salkım gibi bazı ünlüler, Seda Sayan’ın sunduğu programların da zararlı olabileceğini söyleyerek Seda Sayana tepki gösterdiler.

“SEDA SAYAN DA PARA İÇİN BU İŞE İMZA ATIYOR”

Tuğba Ekinci, yaptığı açıklamasında, “Bu programların Türkiye’ye ne katkısı var? Koca Star TV, bu programı neden yapıyor? Bunlardan bize ne? Bu adam kim ki? Esef Bey… Neden bu adamın hayatını duymalıyız? Seda Sayan da para için bu işe imza atıyor ve bu insanları alkışlatıyorsunuz” diye konuştu.

“KORKUNÇ BİR ŞEY İZLİYORUM”

Yeşim Salkım ise, programı izleyerek şaşkınlığını gizleyemediğini dile getirdi. “Korkunç bir şey izliyorum. Bir saattir ne izliyorum, bilmiyorum. Böyle bir program mı var? Allah’ım bu nasıl bir şey? Güzelim Star TV. Bu nedir ya?” diyerek tepki gösterdi.

 

Seda Sayan Kimdir?

Aysel Gürsaçer (d. 30 Aralık 1962, İstanbul), bilinen adıyla Seda Sayan, Türk şarkıcı, oyuncu ve sunucudur. Şarkıcılık ve oyunculuk kariyerinin ardından televizyon sunuculuğuyla öne çıkmıştır. Ayrıca Sabahların Sultanı Seda Sayan olmak üzere çeşitli programların sunuculuğunu üstlenmiştir.

 

Daha fazlası için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu