GündemSporTürkiye Gündemi

Türk Telekom Basketbol Kaza Geçirdi

 Türk Telekom Basketbol kaza geçirdi. Genel Menajeri Önder Külçebaş açıklama yaptı. Türk Telekom Basketbol takımı Gran Canaria maçı öncesi zor anlar yaşadı.

 

Türk Telekom Basketbol kaza geçirdi. EuroCup’taki Gran Canaria finali öncesi kaza geçirdi. Yaşanan kaza ile ilgili menajer Önder Külçebaş açıklama yaptı.

Türk Telekom Basketbol, EuroCup’taki Gran Canaria finali öncesi İspanya’da gitti. Maçın son hazırlıkları yapmak isteyen takım kaza geçirdi.

 

H 8

 

Türk Telekom Genel Menajeri Önder Külçebaş, basın mensuplarına açıklama yaptı. Bununla birlikte maçın son hazırlıklarını tamamlamak üzere otelden salona gitmek için yola çıktıkları iletti. Otobüsün şoförünün sebep olduğunu iletti. Olumsuz bir durum yaşadıklarını söyledi.

G 7

 

Bilerek Yolu Uzattı

Önder Külçebaş kazayı anlattı. Külçebaş ‘’ “Bizi salona getiren otobüs şoförü, 10 dakikalık yolu 40 dakikada geçti., İdmana geç kalıyorduk. Şoför, yolculuk sırasında radyonun sesini açtı. Kısmasını birkaç defa rica ettik. Daha sonra hocamız Erdem Can, kalkıp sesi kısmak istediğinde bilerek frene bastı. Hocamız kafasını cama çarparak boynunu incitti. Erdem hoca boyunlukla idmanı yaptırdı. Buradan da acil bir şekilde sedyeyle hastaneye götürüldü. Şu an MR çekiliyor. Ayrıca ciddi bir travması var. Avrupa Kupası ve Gran Canaria’yı suçlamak istemiyoruz ama bunun sorumlusu hesabını verecek. Şunu da söylemek istiyorum, inşallah koçumuz takımın başında maça çıkacak.” Dedi.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Ayrıca daha fazla spor haberi için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu