Gündemİlçe Haberleri

ŞEHİDİN İSMİ YAŞAYACAK

Burhaniye Belediyesi tarafından E87 karayolu yanında Mahkeme Mahallesinde oluşturulan Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Çağatay Ahmet Çelik Anı Fidanlığı ve Parkı açılışı yapıldı.

Mahkeme Mahallesi’nde yaklaşık 5 bin metrekare alan üzerine yapılan Şehit Ahmet Çelik Anı Fidanlığı ve Parkı açılışına Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye protokolü, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda Burhaniyeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Günün anlam ve önemine dair konuşmalar ile devam etti.

“PARKIMIZIN ÖNEMİ ŞEHİDİMİZİN İSMİNDEN GELİYOR”

Sözlerine Şehit Ahmet Çelik’i anarak başlayan Başkan Uysal “Parkımızın E87 karayolu yanında yer alması sebebiyle Burhaniye’mizin vitrin parklarından biri olması parkımızı önemli bir hale getirirken bizler için diğer bir önemi ise 2015 yılında şehitlik mertebesine ulaşmış genç arkadaşımız Ahmet Çelik’in ismini taşımasıdır. Ülkemiz için canını feda etmiş ve en yüksek mertebeye ulaşmış kardeşimizi rahmetle anıyor çok değerli ailesine, Burhaniye’mize ve tüm ülkemize bir kez daha sabırlar diliyorum. Onun ismini yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak bizler için önemli” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu