Sağlıkİlçe Haberleri

Şehir Hastanesinde Soğuk Algınlığı Furyası

Şehir Hastanesinde Soğuk Algınlığı Furyası

Sehir Hastanesinde Soguk Alginligi Furyasi 2

Balıkesir’de havalar bir sıcak bir soğuk olunca hastalıklar da beraberinde geldi. Hastaneye gelen bazı vatandaşlar, “ soğuk algınlığı furyası var” diyerek ,hastanedeki üst solunum yolu enfeksiyonu şikayetlerine dikkat çekti. Soğuk algınlığı şikâyetiyle hastaneye giden vatandaşlar yeni şehir hastanesinde Acil servisin ve polikliniklerin kapısını aşındırdı.

Mevsimsel Geçişte Soğuk Algınlığı

Mevsimsel sebepler ile artan gribal hastalıklar sebebiyle özellikle geceleri acil servislerde yaşanan rutin yoğunluksa sürüyor. Konuyla ilgili uzmanlar Aile hekimleri ve polikliniklerin daha aktif kullanılmasının hastalara fayda sağlayacağını belirtiyor.

Şehir Hastanesinde Şifa Arıyorlar

Balıkesir Şehir Hastanesi  milyonlarca hastaya şifa dağıtıyor. Balıkesir şehir hastanesine Balıkesir merkez ve ilçeleri ile şehir dışından da hastalar geliyor. Son günlerde ise havaların soğuması ile birlikte soğuk algınlığı şikayeti ile hastaneye gelen hastalarda artış yaşanıyor.

Sehir Hastanesinde Soguk Alginligi Furyasi 1

Nitelikli Bir Hizmet Anlayışı Sunuluyor

Şehir Hastanesi tecrübeli ve nitelikli kadrosuyla tıbbın pek çok branşında; Onkolojik Cerrahiden Endokrine, Kardiyolojiden Hiperbarik Tıp uzmanlığına kadar geniş branşlarda 196,071 metrekarelik kapalı alanı ile hizmet sunma kapasitesine sahip. Ayrıca hastane  uzman hekim kadrosunun yanı sıra, hastalarına özenle yaklaşan hemşire ve sağlık profesyonellerinden oluşan kadrosuyla hastalarla buluşuyor.

Bin 100 Yataklı Hastane’de Konforlu Odalar

Hastane akıllı bina mimarisi ile inşa edildi. Mekanik altyapısıyla yeni teknolojilere uyumlu otomasyon sistemi kullanılıyor. Mimarisindeki tüm bu özellikleri, hastalarının konforlu bir sağlık hizmeti almasına yönelik olarak planlandı. İlk yapım aşamasında aksaklıkların yaşandığı ancak günümüzde yaşanan problemlerin çözüldüğü görülüyor.. Her biri otel odası konforunda geniş, ferah yüzölçümüyle ve minimalist şık tasarıma sahip olmak üzere bin 100 yataklı olarak hizmet veriyor.

512 Yatak Odası

Hastanede 512 hasta yatak odası, 200’ü aşkın poliklinik odası,14 adet yoğun bakım ünitesi, 179 adet yoğun bakım yatağı, 7 adet yemekhane, 2 adet anne oteli, 9 adet TDL odası, 33 adet ameliyathane, 1 adet yanık ünitesi ve 11 adet izole hasta odası mevcut. Hastane sağlık konusunda hastalar için bir çözüm odağı olma hedefiyle çalışıyor.

Haber Merkezi

Balıkesir’de Rahim Ağzı Kanseri Taramaları Ücretsiz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu