GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıDünyadan HaberlerEtkinlikTeknolojiYaşam

Sims’e Rakip Ön Siparişte

Sims’e Rakip Ön Siparişte

 

Sims alternatifi mi? Sims rakibi mi?
İsveçli oyun geliştiricisi Paradox Interactive Bolca Gördüğümüz, Cities Skylines oyununda yapımcısı. Ayrıca, Türkiye ve dünya genelinde oldukça sevilen bu şehir kurma simülasyonunda bir belediye başkanı gibi şehrimizi düzenliyor ve yönetiyorduk. Marka sevilen oyun serileri arasında bir oyun daha ekleme niyetinde.

 

Life By You oyununun ön sipariş dönemi başladı.

Türkiye’de oldukça sevilen Sims’ bir rakip daha geldi. Ayrıca Sims’e Rakip Ön Siparişte. Paradox Interactive’in çıkardığı Life By You oyununun ön sipariş dönemi başladı. Stratejik yaşam simülasyonu’na yeniliklerde getiren oyun, şu an sadece Epic Games üzerinden ön siparişe açılmış durumda. İşte Sims rakibi ve detayları…

Sims’ten farkı ne?

Shift delete.net in Paylaşımına göre, İki oyunda temelde yaşam simülasyonu. Her iki oyunda da bir aile, iş ve arkadaşlık ilişkileri kuruluyor. Ancak Life By You, Sims’ten daha fazla detay barındırıyor. Mesela her iki oyunda da karakterlerin dış görünümlerindeki en ufak ayrıntılara kadar detaylandırma yapabiliyorsunuz. Ancak Life By You oyunu size karakterlerinizin psikoloji ve ruhsal durumlarını da özelleştirme imkanı sağlıyor.

 

Oyunu almak isteyenler için

Şu an Epic Games’te ön sipariş verebilirsiniz. Platformda oyun ön siparişe özel 340 TL fiyat etiketine sahip. Bu yıl sonunda yani 12 Eylül 2023 tarihinde Steam ve Epic Games üzerinden oyun erken erişimle gelecek. Oyunun Steam fiyatıysa henüz belli değil.

sitemize gözatmak için tıklayın

sims nedir? (tıkla öğren)

life by you oyunu için tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu