Gündemİlçe Haberleri

Şimşek hızında gönüllere girdi

Savaştepe İlçesinin sevilen Belediye Başkanı Turhan Şimşek, eşi Nefise Şimşekle birlikte genç, yaşlı, çocuk demiyor tüm kesimlere ulaşarak gönüllere giriyor. Gündüz yapılan ziyaretler yetmeyince gecede ev ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşmalarını sürdürüyor.

 

 

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek’in eşi Nefise Şimşek gönül kazanmaya devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde hal hatır sorarak ilçede ve kırsal kesimlerdeki eksikliklerin giderilmesi için aracılık ediyor.

 

Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek’in eşi ilçede kırsal kesimdeki vatandaşlara ziyaret gerçekleştirirken Muhtar ve Muhtar ailelerini de özel olarak ziyaret ediyor. Yaşanan sıkıntıları ve sorunları, istekleri dinleyen Şimşek, bir süredir devam eden ‘Hoş geldin Bebek’ projesi ile yeni doğum yapmış anneleri ve ailelerini yalnız bırakmamıştı .Şimdiyse yine boş durmayan Nefise Şimşek ‘Bozalan mahalle muhtarının torununu ziyaret ettik. Rabbim acılarını göstermesin.’ diyerek büyük küçük herkese yapılan ziyaretin önemli olduğunu söyledi. Günümüzde nasılsın? Diye hal hatır sormanın beraberinde gönül kazanımlarını da sağladığı ve ilçesindeki her yüreği güzel insanı ziyaret etmeye devam edeceğini bildirdi.

 

Kamil Akyürek

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu