Gündemİlçe Haberleri

SMMMO’dan Ruhsat Töreni

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından, mesleğe yeni adım atan ve ruhsat belgesi almaya hak kazanan muhasebeci ve mali müşavirler için ruhsat töreni düzenlendi.

15 Kişi Ruhsat Aldı

Tören öncesi bir konuşma yapan Oda Başkanı Ertuğ Aslan, “ Serbest Muhasebecilik ve Mali Müşavirler sınavını başarı ile tamamlayan yeni meslektaşlarımızı tebrik ediyoruz. Ayrıca ruhsat almaya hak kazanan meslektaşlarımızı aramızda görmenin gururunu yaşıyoruz’ ’dedi. Oda’nın  toplantı salonundaki törende 15 kişi ruhsat belgelerine kavuştu.

Smmmo’dan Ruhsat Töreni
Smmmo’dan Ruhsat Töreni

Konuşmasının devamında Ertuğ Aslan; ‘Büyük mesleki ailemizin yeni üyelerini ruhsatlarını vermek için bugün sizlerle buradayız. Sevgili meslektaşlarım seçkin bir meslek olan Serbest muhasebecilik ve mali müşavir mesleğine adım atacaksınız. Uzun süren eğitim ve staj dönemi sonucunda mali müşavirlik ruhsatını hak ettiniz. Ruhsatı almak için yoğun emek verdiğinizi biliyorum. Çünkü serbest muhasebeci ve mali müşavir kolay yetişmemekte ve her geçen gün mesleğe olan talep artmaktadır’ ifadelerini kullandı. Ayrıca Başkan Aslan bu mesleğin sabır ve özen istediğini de belirtti, meslek adayları için dönemin yoğun ve zorlu bir süreç olduğundan da bahsetti.

Smmmo’dan Ruhsat Töreni
Smmmo’dan Ruhsat Töreni

“Sizlerin varlığı bizlerin burada olmamızın yegane sebebidir”

11 yıl sonrası alınan emekler sonucu ruhsata ilişkin ise Başkan Aslan Serbest mali ve müşavir olmak tıp doktoru olmaktan daha uzun bir süre eğitim ve çaba gerektirdiğini de belirtti. Son olarak Başkan Ertuğ Aslan; ‘Elbette şunu atlamamak gerekir, yeni meslektaşlarımızın geçirdikleri zorlu süreçte de onları yalnız bırakmayıp maddi ve manevi destek veren zor günlerini paylaşan ailelerimizi de ayrıca tebrik ediyorum. Yeni meslektaşlarımdan odanın gerçekleştireceği her etkinlikte yer almalarını da istiyorum. Sizlerin varlığı bizlerin burada olmamızın yegane sebebidir. Bu uzun ve sabır ve süreç isteyen süreci başarı ile tamamlayan meslektaşlarımızı tebrik ediyoruz’’ ifadelerine yer vererek konuşmasını tamamladı.

Üyeler İle Birlikte Pasta Kesildi

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğ Aslan, Cumhuriyet Resepsiyonu veren Oda Cumhuriyet Pastasını Odanın yeni üyeleriyle birlikte kesti.

Smmmo’dan Ruhsat Töreni
Smmmo’dan Ruhsat Töreni

Haber: Nursima Akyürek

BSMMMO Başkanı Ertuğ Aslan Muhasebe Ücretlerine Tepki Gösterdi//

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu