Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündem

Son Zamanların Trendi: Bride Party

Düğünden önce gelinin yakın arkadaşları tarafından organize edilen parti ile karşınızdayız. İşte Son Zamanların Trendi: Bride Party için gereken her şey bu yazımızda!

 

Son Zamanların Trendi: Bride Party

Son Zamanların Trendi: Bride Party planlaması için gereken tüm bilgiler…

Klasikleşen Bornozlar

Gelin ve arkadaşlarının giydikleri bornozlar artık bir klasik haline gelmiştir. Genelde gelinin beyaz, arkadaşlarının ise pudra rengi bornozlar giydiği bu etkinlikte kumaş genel olarak saten olarak seçilmektedir. Arkasına gelinin ve arkadaşlarının ismi yazılıp daha özel hale getirilmektedir.

Son Zamanların Trendi: Bride Party

Rahat Terlikler

Tüylü ve yumuşak terlikler tam da bu partinin havasına uyan türden parçalardandır. Hem düğünü olacak kişinin hem de arkadaşlarının bu terlikleri giyerek çekileceği fotoğraflar oldukça eğlenceli de durmaktadır.

Son Zamanların Trendi: Bride Party

Dekorasyon

Kuşkusuz bu etkinliğin olmazsa olmazları balonlardır. İstediğiniz renkte balonları seçerek etrafı süsleyebilirsiniz. Özellikle içinde pul bulunan ve yazılı olanlar bize göre daha hoş görünmektedir. Aynı renklerde masa düzeni hazırlamak ve buna uygun parçalar kullanmak da bulunduğunuz ortamda uyum elde etmenizi sağlamaktadır.

Son Zamanların Trendi: Bride Party

Özel Pasta

Görseldeki gibi zarif bir pasta hem ağzını tatlandırırken hem de ortaya güzel fotoğrafların çıkmasını sağlamaktadır. İlham alabileceğiniz birçok pasta fikri varken yaptıracağınız pastacıdan da hayalinize göre bir pasta hazırlatabilirsiniz.

Son Zamanların Trendi: Bride Party

Çeşitli Atıştırmalıklar

Düğün öncesi fazla yemek yemek biraz zor olacağından azar azar keyifli atıştırmalıklardan tüketmek ve yanında şişkinlik yaratmayacak içecekler tüketmek gün boyu aç kalmamanızı sağlamaktadır. Ayrıca güçsüz düşmemenizi sağlamaktadır.

Bride To Be Bekarlığa Veda Partisi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler |  Parti Adresi

Kişiselleştirilmiş Bileklikler
Tüm arkadaşlarınızın baş harflerinin yazılı olduğu bir bileklik hazırlamak tatlı bir hediye olacaktır. Böylece hem o günü hatırlarlar hem de sürekli bileklerinde taşıyabilecekleri bir aksesuara sahip olurlar.Bri̇de Dövme + Bri̇de Bi̇lekli̇k

Ayrıca kişiselleştirilmiş gözlük ve toka da tercih edebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak evin bir duvarını çeşitli yazı ve aksesuarlarla süsleyerek fotoğraf köşesi oluşturabilirsiniz. Gerisi hayal gücünüze kalmış.

Daha fazlası için tıklayınız.

 

 

 

 

Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu