GündemSpor

SPORUN MİNİK YETENEKLERİ

Ercan Kıvrak İlkokulu öğrencileri sportif, kültürel ve akademik başarılarıyla göz dolduruyorlar. Minik yetenekler, yapılan müsabakalarda başarılı dereceler alarak adlarından söz ettirirken, başarılarının sırrının da çok çalışmak olduğunu söylediler.

 

Okul başarısını arttırmanın en iyi yolunun spor yapmak olduğu söylenir. Spor yaparak pek çok başarılara imza atan minik yetenekler, okullarını müsabakalarda başarıyla temsil ettiler. Öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduğunu söyleyen Ercan Kıvrak İlkokulu Müdürü Ekrem Açıkgöz, her türlü desteği vermeye de hazır olduklarını dile getirdi. Yapılan müsabakalarda Artistik Jimnastik İl Müsabakasında bireyselde 2\B sınıfından Elvin Karabulut il ikincisi olurken, bireyselde Cesur Ege Ergul il üçüncüsü oldu. Minik A kategorisinde takım olarak il ikincisi olan grupta şu isimler yer aldı; ‘3\D sınıfından Elif Su Yıldız, 2\B sınıfından Elvin Karabulut, 4\C sınıfından Ece Ergün ve 4\G sınıfından Ecrin Gümüşer’ Minik B kategorisinde ise il üçüncüsü olan isimler, ‘2\D sınıfından Nehir Keskin, 2\A sınıfından Bilge Ünalan, 2\E sınıfından Ceyda Kaplan ve 2\H sınıfından Deren Elma’ oldu.

 

 

Elif Su : Bu başarıyı aldığımız için gurur duyuyorum. Spor yapmayı çok seviyorum. Bence spor yaptıkça çok daha başarılı oluruz. Tüm arkadaşlarıma en az bir spor dalıyla uğraşmalarını öneriyorum.

 

Ecrin: Başarılı olmak için başaracağımıza inanmalıyız. Ben inandım. Spor yapmayı çok seviyorum. Bu dereceyi almak da beni çok mutlu etti. Herkesin spor yapmasını önerebilirim.

 

Elvin: Ben jimnastik yapmayı çok seviyorum. Hem sporun pek çok faydası var. Derslerimizde başarı sağladığı gibi bizim daha yetenekli ve çalışkan olmamızı da sağlar. Böyle bir başarı elde ettiğim için çok mutluyum. Okulumuzun adını başarı ile temsil ettiğim için çok mutluyum. Aileme, okul müdürümüze ve öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum her zaman yanımızda oldukları için.

 

Ege: Ben il üçüncüsü oldum. Bunun için çok sevinçliyim. Her zaman severek yaptığım jimnastikte böyle bir başarı elde etmek beni çok mutlu etti. Çok çalışıp başarılı olacağıma hep inandım. Böylelikle de başarılı oldum.

 

 

Ece: Ben jimnastik ile uğraşmayı çok seviyorum. Sporun her dalı çok güzel. Spor yaparak sağlıklı ve zinde kalırız. Ben herkesin en az bir spor dalıyla uğraşmasını tavsiye ederim. Spor yapmak hem derslerimizdeki başarımızı artırır hem de daha sağlıklı olmamızı sağlar.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu