Gündemİlçe Haberleri

STK’lardan Rektör Oğurlu’ya Ziyaret

STK’lardan Rektör Oğurlu’ya ziyaret. Balıkesir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının çeşitli temsilcileri, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında üniversite-sivil toplum örgütlerinin entegrasyonunu konuştular.

 

STK’lardan Rektör Oğurlu’ya ziyaret. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, bir yandan ziyaretler gerçekleştirirken diğer yandan ziyaretçilerini de makamında ağırlıyor. Rektör Oğurlu, bu kez de Balıkesir’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının çeşitli temsilcilerini makamında ağırladı.

 

Eee 6

Başkanlar Oğurlu’nun Makamında

Gerçekleştirilen ziyaretin heyetinde; SAR Arama Kurtarma ve Acil Yardım Derneği Balıkesir Temsilcisi Kenan Emir, İlim Yayma Cemiyeti Balıkesir Şubesi Başkan Vekili Şükrü Güneş, Balıkesir Otizmli Bireyleri Destekleme Derneği (OBİDEV) Başkanı Fatma Tabanlı ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Balıkesir Şubesi Başkanı Nihat Erzi yer aldı. Rektör Oğurlu, konuklarına ziyaretleri için teşekkür etti.

 

We

 

Üniversite-STK İş Birliği

Rektör Oğurlu ile sivil toplum kuruluşlarının çeşitli temsilcilerinin bir araya geldi. Ziyaretin ana teması iş birliği oldu. Toplantıda Balıkesir Üniversitesi ile şehirde faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin birbirine entegre olmasını. Bu doğrultuda  ne tür çalışmalar yapılabileceği konuşuldu.

 

Sdfdfd

 

Haber : Mustafa Sülün

Daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu