Gündemİlçe HaberleriSpor

Su Topunda  Şampiyon Belli Oldu          

Su Topunda  Şampiyon Belli Oldu          

 Su topunda Balıkesir’de düzenlenen Kadınlar 1. Lig müsabakaları sona erdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamladı.

 

Türkiye Sutopu Federasyonu Kadınlar 1.Lig Play-Off müsabakalarında final heyecanı Balıkesir Olimpik Yüzme Havuzunda yaşandı. Türkiye Sutopu Federasyonu Kadınlar 1. Lig’de final etabında Ligi İzmir BŞB birinci, Galatasaray ikinci, ODTÜ SK üçüncü oldu.

 

Su Topunda Balıkesir'De Düzenlenen Kadınlar 1. Lig Müsabakaları Sona Erdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Ve Spor Kulübü, 2022-2023 Sezonunu Şampiyon Tamamladı.

 

Dört etap halinde yapılan Kadınlar 1. Lig müsabakalarında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Su Topu Kadın Takımı, Galatasaray’ı 11-8 Yendi.  Ayrıca Kadınlar 1. Ligi’nde üst üste ikinci kez namağlup şampiyon oldu. Diğer yandan Kübra Kuş da ligin gol kraliçesi oldu.

 

Ligin son günü final maçının ardından Balıkesir Olimpik Yüzme Havuzunda ödül töreni düzenlendi.  Daha sonra şampiyonların kupa ve madalyalarını Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı taktim etti. Aynı zamanda Türkiye Sutopu Federasyon Başkanı Mete Erol ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp sporcuları tebrik etti.

Su Topunda  Şampiyon Belli Oldu          

 

Gazete Merhaba

 

Ayrıca Balıkesir Hakkında          

 

Balıkesir, ülkemizin önemli şehirlerinden bir tanesidir. Bunun yanında kalabalık olması bakımından 17. şehirdir. Balıkesir ili Marmara Bölgesinde, Güney Marmara kısmında yer almaktadır. Ayrıca bu şehrin bir kısmı ise Ege bölgesi içerisinde yer almaktadır. Bu sebeple Balıkesir’in hem Marmara denizine hem de Ege denizine kıyısı var.

 

Balıkesir’in doğu kısmında Bursa ile Kütahya illeri yer almaktadır. Bununla birlikte Güney bölümünde ise Manisa ile İzmir illeri var. Ayrıca Balıkesir’in batı kısmında ise Çanakkale ili bulunmaktadır. Bununla birlikte Balıkesir ilinin Ayvalık ilçesi, Yunanistan’ın Midilli Adasına komşu olma özelliğine sahiptir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu