Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Subaşı “Pusulası Bozuk Gemi Gibiler!”

Subaşı “Pusulası Bozuk Gemi Gibiler!”

 

Balıkesir AK Parti Milletvekili Yavuz Subaşı bütçe görüşmelerinde muhalefetin yaklaşımına ilişkin çarpıcı bir değerlendirme yaptı. CHP,İYİ Parti ve HDP’nin sergilediği tavrın pusulası bozuk gemi gibi rüzgarın yönüne göre yol aldığına işaret etti.

 

Tükenmişlik Sendromu Yaşıyorlar
“Bütçe görüşmelerinde Muhalefetin nefret ve ötekileştirişi dili, küfürbaz, kavga ve provoke edici üslubu göstermiştir ki, Muhalefetin Rotası şaşmış. Pusulası bozulmuş gemi gibi, ne yapacağını bilmeden rüzgar nereden eserse o yöne savrulan bu Muhalefetin Türkiye’mize, Milletimize hiç bir şey veremeyeceği açık-seçik olarak ortaya çıkmıştır. ”dedi.

Bütçe Görüşmelerini Takip Edin!
“6+1 Masanın ne bu ülkeye ne herhangi bir vatandaşa verecek hiçbir şeylerinin olmadığı ayan-beyan ortaya çıkmıştır. 2023 Yılı Bütçe Görüşmelerinin mutlaka izlenmesini, Bütçe Görüşmelerinin takip edilmesini Aziz Milletimize öneriyorum.”

Subaşı “Dışarıdan Sokma Akıl”
Subaşı, CHP’nin vesayet özlemi ile yanıp tutuşan bir parti olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu’nun Milletin aklı, çalışma arkadaşlarının aklından rahatsız olduğunu iddia etti. ABD’den gönderilen akıl sokma akıldır dedi. Açıklamaların Sanal vizyonerlik tablosunun bir göstergesi olduğunu belirtti.

1

Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu