Gündemİlçe Haberleri

Süleyman Aksoy Gençlerin Yanında!

Süleyman Aksoy Gençlerin Yanında! Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, adalardaki gençler için müjdeyi verdi.  Aksoy Yapımı devam eden Adnan Öztürk Spor Salonu’nun bu yaza yetiştirileceğini belirtti.

 

Süleyman Aksoy Gençlerin Yanında! Saraylar Mahallesi’nde hayata geçirilecek Adnan Öztürk Spor Salonu’ndaki çalışmaların son durumunu anlatan Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy şunları söyledi:

“Devletimiz, Spor Bakanlığımız gençlerimizin hizmetinde. Şu an yapımı devam eden Adnan Öztürk Spor Salonu’nu bir gayretle yaza yetiştirmeye çalışıyoruz. Bunu bakanlıkla görüşürken sponsor bir firma bulduk. Rahmetli Adnan Öztürk Abimizin kardeşi, aynı zamanda benim meclis üyem Ediz Öztürk sponsor oldu” dedi.

 

Projeler Bakanlıktan Onay Bekliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan da bir miktar para alarak ortaklaşa şekilde salonun inşaatına başladıklarını söyleyen Aksoy, “Bizler adalarımızdaki gençlerimizin her zaman yanındayız. İnşallah Avşa Adası’nda yapmış olduğumuz spor tesislerinin, futbol sahasının bir benzerini de Marmara Adası’nda yapmak için projesini yaptık. Gençlik Spor Bakanlığı’ndan onay bekliyoruz. Yine Avşa Adamıza yapılacak olan kapalı spor salonunun onayını bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Gençler Spor Salona Kavuşacak

Adalara hizmet etmek için var güçleriyle çalıştıklarına değinen Başkan Aksoy, “Adnan Öztürk Spor Salonu bittiğinde gençlerimiz yağmurlu havalarda salon sporlarını yapacak oldukları bir yere kavuşacaklar. Bu vesileyle başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Gençlik Spor Bakanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Kendisi bu zamana kadar her istediğimizi yaptı. Kendisinden Allah razı olsun” diye konuştu.

 

Haber: Serap Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu