Etkinlikİlçe Haberleri

Susurluk’ta Öğrencilerden Dokunaklı Gösteri

Susurluk Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlkokulu ve Ortaokulu, "Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında özel bir program düzenledi.

Susurluk’ta Öğrencilerden Dokunaklı Gösteri

Susurluk Karapürçek Şehit Mesut Nayman İlkokulu ve Ortaokulu, “Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında özel bir program düzenledi.

Programa, Belediye Başkanı Nurettin Güney, İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, ilçe protokolü, köy halkı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programın açılış konuşmasını okul müdürü Murat Engür gerçekleştirdi ve yaşlılara duyulan saygının toplumun temel değerlerinden biri olduğunu vurguladı. Engür, yaşlıların tecrübelerinden faydalanmanın önemine dikkat çekti.

Susurluk'Ta Öğrencilerden Dokunaklı Gösteri

Öğrenciler tarafından seslendirilen şarkılar, okunan şiirler, sahnelenen skeçler ve anasınıfının gösterisi büyük beğeni topladı. Özellikle öğrencilerin sunduğu zeybek gösterisi ve köy halkından büyüklerin sahnelediği “Balıkesir Karşılaması” oyunu izleyicilerden büyük alkış aldı.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, etkinlikte yaptığı konuşmada, yaşlılara olan saygının toplumun temel değerlerinden biri olduğunu vurgulayarak, emeklerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere, desteklerinden dolayı tüm velilere teşekkür etti.

 

 

 

Haber: Bülten

Susurluk’ta Özel Öğrenciler İz Bıraktı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu