Gündemİlçe Haberleri

Susurluk’ta Yeni Üretim Modeli

Susurluk’ta Yeni Üretim Modeli. Balıkesir Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Susurluklu vatandaşların gelir kaynağına fayda sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

 

Susurluk’ta Yeni Üretim Modeli

Susurlukta Yeni Uretim Modeli 2

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile birlikte arı üreticiliğini arttırmak adına ortak proje gerçekleştirdi.

Susurluk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine 540 adet arı kovanı yaptırdı. Hem öğrenciler için deneyim olan bu proje hem de birçok vatandaşın gelir elde edebileceği kapı aralıyor.

Susurlukta Yeni Uretim Modeli 1

Bugün yapılan törende Susurluk Kaymakamı Muammer Köken başta olmak üzere bir çok kişi katılım gösterdi. Susurluk Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan , protokol üyeleri ve muhtarlar törene katılanlar arasındaydı.

Bugün gerçekleşen törende 108 vatandaşa arıcılığın ve bal üretiminin arttırılması amacıyla yapılan arı kovanlarının teslim töreni gerçekleşti.

Susurlukta Yeni Uretim Modeli 3

Bu proje kapsamında şimdiye kadar 2320 adet kovan dağıtımı gerçekleşti. Proje sayesinde 286 vatandaş arıcılığa başladı.

Üretime Devam Edeceğiz

Susurluk Kaymakamı Muammer Köken projenin vatandaşlara ekstra gelir kapısı açtığını iletti. Köken, ‘’ Başlattığımız proje ile birçok vatandaşımıza arı kovanı hediye ettik. Bal üretimi ülkemiz için çok önemli. Bu yüzden bizde bu proje ile hem üretimi arttırmak hem de vatandaşımıza yan bir gelir kapısı açmak için oluşturduk. Şimdiye kadar birçok vatandaşımıza arı kovanı verdik. Bundan sonrada bu proje devam edecek. Yeni üretilen bal kovanlarını vatandaşlarımıza hediye edeceğiz.’’ dedi.

Haber: Elif Şahin

gazetemerhaba.com

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu