Gündemİlçe Haberleri

SütBir’in Yatırımları Bölgeye Değer Katıyor

SütBir’in Yatırımları Bölgeye Değer Katıyor

 

Bigadiç Süt Üreticileri Birliği’nin yatırımları üreticinin ve bölgenin kalkınmasında büyük rol oynamaya devam ediyor.

Sutbirin Yatirimlari Bolgeye Deger Katiyor 8

Üreticilere Katma Değer Sağlıyor

SütBir, kurulduğu günden bu yana süt üreticileri başta olmak üzere bölgenin kalkınmasında büyük rol oynuyor.  Yaptığı yatırımlar ile bölgenin de çehresini değiştiren Bigadiç Süt Üreticileri Birliği, özellikle süt işleme ile ilgili yaptığı yatırımlarla üreticiye de değer kazandırıyor. Temiz ve kaliteli ürünler ile hizmet etmeye devam eden Bigadiç Süt Üreticileri Birliği, yaşanılan üzücü deprem felaketinde de önemli bir rol oynuyor. Geçmişten bugüne yapılan yatırımlar ise en zor zamanlarda meyvelerini daha çok vermeye başladı. Üreticinin lehine yapılan yatırımlarla kalkınan bölge, deprem sonrası da afet bölgesinin ihtiyaçlarını karşılamaya başladı. Bigadiç Süt Üreticileri Birliği’nin yapmış olduğu yatırımlar üreticilere katma değer sağlarken, depremzedelere de büyük fayda sağladı.

Sutbirin Yatirimlari Bolgeye Deger Katiyor 1

Yatırımlar Depremzede Vatandaşlar Da Fayda Sağladı

Bölgeye ve üreticilere kattığı değerin yanı sıra deprem bölgesindeki vatandaşlara da ulaşan SütBir’in yatırımları depremzede vatandaşlara da fayda sağladı. Birlik olarak hayata geçirdikleri üretici destekli projeler ve kampanyalarla üreticiyi ve bölgeyi destekliyorlar.  Yapılan desteğin ve yatırımların devam edeceğini dile getiren Bigadiç Süt Üreticileri Birliği Başkanı Murat Değer:

Sutbirin Yatirimlari Bolgeye Deger Katiyor 2

Değer  “Üreticilerimizi Her Alanda Destekliyoruz”

“Bigadiç Süt Üreticileri Birliği’miz kurulduğu günden bu yana her geçen gün daha da büyüyor. Bölgemize ve üreticilerimize olumlu geri bildirimler sağlayacak yatırımlarımıza da devam edeceğiz. Üreticilerimizi her alanda destekliyoruz”

Sutbirin Yatirimlari Bolgeye Deger Katiyor 13

Değer “Bölgenin De Kalkınmasında Büyük Rol Oynuyor”

Gerek üreticilerimizin gerekse bölgenin güçlenmesi ve kalkınması için elimizden gelen gayreti de sarf ediyoruz. Faaliyetlerimize başladığımız andan itibaren üretici odaklı politikalarımıza ve yaptığımız yatırımlara güvenerek hiç kimseyi mağdur etmedik. Aksine yapılan yatırımlar sayesine üreticilerimiz kendileri kazanırken bölgenin de kalkınmasında büyük rol oynuyor.

Sutbirin Yatirimlari Bolgeye Deger Katiyor 16

Değer “Çünkü Biz Birlik Olarak Güçlüyüz”

“Geçmişte yaptığımız yatırımların meyvelerini de şu günlerde fazlasıyla almaya başladık. Zira depremzede vatandaşlarımıza gönderdiğimiz süt ve süt ürünlerinde geçmişte yaptığımız yatırımların çok büyük payı var. Anlaşılan o ki bizler, bölgemiz başta olmak üzere yaptığımız yatırımlar sayesinde birçok noktaya erişebilir bir duruma gelmiş bulunuyoruz. Bundan sonra da afet süreci içerisinde ve sonrasında yatırımlarımız ile üreticilerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü biz birlik olarak güçlüyüz” dedi.

Sutbirin Yatirimlari Bolgeye Deger Katiyor 14

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu