Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündemYaşam

Tatil Noktalarının Kitabevi-kafe Konsepti

Tatil Noktalarının Kitabevi-kafe Konsepti ile karşınızdayız. Tatil rotalarınıza renk katacak bu cafelere mutlaka uğrayın

 

Tatil Noktalarının Kitabevi-Kafe Konsepti

Tatilinizi yaparken keşfedebileceğiniz en güzel kitabevi ve sahafları listeledik. İşte karşınızda “Tatil Noktalarının Kitabevi-kafe Konsepti”

Be Water Coffee & Book Store – İzmir

Esra Tellioğlu ve Sahra Tellioğlu tarafından kurulan ve kitap kafe konseptiyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Ayrıca sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkmaktadır. Anadolu’daki pek çok ihtiyaç sahibi okula ve kütüphanelerine destek olmaktadır. Burada seçtiğiniz kitapları, kahve ve kitap kokusu eşliğinde inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda isterseniz satın alabilirsiniz. Çeşme Ilıca’da konumlanan mekânın, İzmir Alsancak’ta da şubesi bulunmaktadır.

Tatil Noktalarının Kitabevi-Kafe Konsepti

Evin Kitabevi – Ayvalık

Ayvalık’ta konumlanan Evin Kitabevi’nde, hem son çıkan, hem de ikinci el kitaplar bulmak mümkündür. Kitabevinin, okurların katkılarıyla devam eden, öğrencilere özel Askıda Kitap kampanyası da bulunmaktadır. Ayrıca imza günleri, söyleşiler, seminerler gerçekleşmektedir.

Tatil Noktalarının Kitabevi-Kafe Konsepti

Poe Book & Coffee House – Antalya

Çalışmak, kitap okumak veya sohbet etmek için tercih edebileceğiniz bu yer, Antalya’da yer almaktadır. Geniş alanı ve iç tasarımıyla dikkat çeken mekânda, çeşitli çay, kahve, atıştırmalık ve tatlılardan istediğinizi seçebilirsiniz.

Coffee Houses In Antalya - Travel Blog | Traveling Lens Photography
Sinek Sekiz – Dalyan

Sinek Sekiz Yayınları’nın kurucusu ve aynı zamanda bir mimar olan İrem Çağıl’a ait Sinek Sekiz Dalyan, doğayla uyumlu, küçük bir kafe ve dükkandan oluşmaktadır. Çeşitli kitapların yer aldığı yayın listesi, tohum ve gıda politikalarından feminizme, alternatif eğitimden doğal yapılara kadar geniş bir alana sahiptir. Kitabınızı okurken, kahve keyfi yapabilir veya ürettikleri el emeği doğal ürünleri satın alabilirsiniz.

Tatil Noktalarının Kitabevi-Kafe Konsepti

Ayrıca buraya da bakabilirsiniz.
Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu