Gündem

‘The Marvels’ Filmi Balıkesir’de

Bu hafta Captain Marvel'ı merkezine alan The Marvels filmi Balıkesir’de vizyona girdi. 

‘The Marvels’ Filmi Balıkesir’de, Bu hafta Captain Marvel’ı merkezine alan The Marvels filmi Balıkesir’de vizyona girdi.  MCU’nun yeni filmi, 13 Kasım’da sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

 

‘The Marvels’ Filmi Balıkesir’de

Marvels Fotograf 1

Filmin Konusu:

The Marvels filmi, Carol Danvers, Kamala Khan ve Monica Rambeau’nun güçlerini birleştirerek evreni kurtarmak için birlikte çalışmasını konu alıyor. Carol Danvers, güçlerini bir Kree-Skrull savaşında kazanmış, evren çapında bir süper kahramandır. Kamala Khan ise, genç bir süper kahraman hayranıyken, süper güçlere sahip olan bir genç kızdır.

 

The Marvels 2

Monica Rambeau ise, Carol Danvers’ın eski bir arkadaşı olan ve bir şekilde güçlerini kaybetmiş bir Kree-Amerikan ajanıdır. Film, bu üç kadının güçlerini birleştirerek, evreni tehdit eden bir güce karşı savaşmalarını konu alıyor. The Marvels 2023 filminin yönetmeni Nia DaCosta. Marvel Studios tarafından üretilen ve Walt Disney Studios Motion Pictures tarafından dağıtılan filmin Captain Marvel (2019) ve Marvel Sinematik Evreni’ndeki (MCU) 33. filminin devamı olması amaçlanıyor.

Filminin oyuncu kadrosunda Brie Larson, Iman Vellani, Teyonah Parris, Zawe Ashton, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn ve Lashana Lynch yer alıyor.

 

The Marvels Drawing

Kategori: Aksiyon Macera Fantastik 3 Boyutlu IMAX

Vizyona Giriş: 10.11.2023

Yönetmen: Nia DaCosta

Oyuncular: Brie Larson Teyonah Parris İman Vellani

Bu hafta sinemada başka neler var? Tıkla öğren🎧

Bilet almak için tıkla

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu