Balıkesir Merhaba Blog YazılarıTeknolojiYaşam

Threads Uygulaması Yeniliğe Hazırlanıyor

Threads Uygulaması Yeniliğe Hazırlanıyor! Peki bu uygulamada neler değişecek? İşte tüm detaylar burada

 

Threads Uygulaması Yeniliğe Hazırlanıyor

Meta şirketi, Instagram’a bağlantılı olarak çalışan Threads sosyal paylaşım sitesinde bir dizi değişikliğe gitmeyi planlıyor. Threads Uygulaması Yeniliğe Hazırlanıyor!

Facebook’un sahibi Meta şirketi, sosyal paylaşım platformu Twitter’a rakip olarak geliştirdiği Threads uygulamasında bir takım ekleme ve yenilemeler yapmaya hazırlanıyor.

Threads’in mevcut ana sayfası, önerilen içerikle takip edilen kişilerin paylaşımlarının karışımından oluşuyor. Uygulamada yapılacak değişiklikle kullanıcılar sadece takip ettikleri kişilerin paylaşımlarını kronolojik bir sırada görebilecekler. Bu seçenek, Twitter’da da yer alıyor.

Threads, uzmanlara göre son dönemde Twitter’da yaşanan değişimlerden memnun olmayan kullanıcıları kendine çekme potansiyeli taşıyor.

Uygulama geçen hafta açılması sonrası 5 gün içinde 100 milyon kullanıcıyı aştı. Threads’in ilk versiyonu başlangıç ürünü olarak tanımlanmıştı ve şirket, yeni özelliklerin geleceği duyurusunu yapmıştı.

Threads Uygulaması Yeniliğe Hazırlanıyor

Threads, en popüler sosyal medya uygulamalarından olan Instagram’a bağlantılı olarak çalışıyor. Instagram’ın yöneticisi Adam Mosseri, “timeline” (zaman tüneli) adı verilen ve paylaşım akışını gösteren sayfanın değişebileceği sinyalini verdi.

Threads’e eklenebilecek diğer özellikler ise şunlar: Yapılan paylaşımları düzenleme seçeneği, paylaşımların farklı dillere çeviri olanağı ve farklı Threads hesaplarına geçişin kolaylaştırılması.

Adam Mosseri, online olarak da paylaşım yapılabilmesi için çalışıldığını duyurdu. Mevcut versiyonda Threads.net üzerinden “timeline” görülebiliyor ancak paylaşım yalnızca uygulama üzerinden yapılabiliyor. Uygulamada arama seçeceği de yer almıyor.

Kullanıcıların bazılarının tepkisini çeken bir başka nokta ise açılan bir Threads profilinin yalnızca o hesabın bağlı olduğu Instagram hesabı silinerek tam olarak silinebiliyor olması. Şirket bu konuda da çalışıldığını açıklıyor.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

Referans: BBC

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: "Esnaf Cüzdan" Uygulamasındaki Detaylar Netleşti - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu