GündemTürkiye Gündemi

Timir’den Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na Ziyaret

Timir’den Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na ziyaret. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzaladığı kararname ile Türk İnternet Medya Birliği resmen kurulumu gerçekleşti. TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar ile bir araya geldi.

Timir’den Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na ziyaret

Timbirden Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligina Ziyaret

Görüşme Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkan Yardımcısı Evren Başar’a birliğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Görüşmede, Cumhurbaşkanı, 7 Mart 2023 tarih ve 6906 sayılı kararnamesi  resmen birlik statüsü verdi. Dr. Basa,  TİMBİR, 14 ülke, 81 il de temsilciliği bulunan sayıları 1000’i aşan internet haber sitesi, Webtv ve Webradyo’dan oluşan bir yapıyı temsil ettiğini belirtti. Dr. Basa, amaçlarının yeni nesil medyanın bir arada hareket etmesini sağlamak olduğunu kaydetti.

 

Basa,  Başar’ı ‘Afetlerde Habercilik ve Risk Yönetimi’ hakkında bilgilendirdi. Ayrıca RTÜK ile 14-15 Haziran 2023 tarihleri arasında ortaklaşa gerçekleştireceklerini iletti. Basa, Başar’ı aynı tarihlerde gerçekleştirilecek TİMBİR Genel Kurulu’na davet etti.

Dr. Basa ziyaret sırasında, Başar’a Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ın 7 Mart 2023 tarihinde imzaladığı ‘6906’ sayılı TİMBİR’in kuruluş belgesini sundu.

www.gazetemerhaba.com

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

İletişim Hakkında

İletişim, iletilmek istenen bilginin hem gönderici hem de alıcı tarafından anlaşıldığı ortamda bilginin bir göndericiden bir alıcıya aktarılma sürecidir. Organizmaların çeşitli yöntemlerle bilgi alışverişi yapmalarına olanak tanıyan bir süreçtir.

Belirli mesajların kodlanarak bir kanal aracılığıyla bir kaynaktan bir hedefe/alıcıya aktarılması süreci. Örneğin üstelik bir konuşmacı (kaynak) ortak bir dil aracılığıyla (örn. Türkçe) kodladığı belirli kelimeleri (mesaj/ileti) ses dalgaları ve hava yoluyla (kanal) dinleyiciye/alımlayıcı (hedef) aktarır. Ayrıca bu süreçte geribildirim hedefleniyorsa, iletiyi gönderen başad kaynak, hedef/alımlayıcı ise sonat kaynak olarak tanımlanırlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu