GündemEkonomiİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

TOKİ Balıkesir’de İşyerlerini Satışa Çıkardı

TOKİ Balıkesir’de İşyerlerini Satışa Çıkardı

 

TOKİ 24 ilde 224 iş yerini satışa çıkardı. Satış açık arttırma ile gerçekleşecek. Açık arttırma yöntemi ile gerçekleşecek satışlar için tarih netleşti. Netleştirilen tarih 27 Aralık oldu. Yeri ise Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda.

 

25 Peşinat 120 Ay Vade İle…

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işyeri satışına çıktı. (TOKİ), 24 ilde 244 iş yerini 27 Aralık’ta açık artırma yöntemiyle satacak. Alıcılar iş yerlerine yüzde 25 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olacak.

 

Tarih 27 Aralık

27 Aralık’ta yapılacak açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası ve T.C. Ziraat Bankası tarafından olacak. Başvurular ve teminatlar için banka tüm şubeleri aracılığıyla bunları kabul edecek.

 

 Satışa sunulan iş yerlerinin il dağılımı ise şu şekilde:

“Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Çorum, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Isparta, Kahramanmaraş, Kars, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Osmaniye, Rize, Sivas, Trabzon, Van ve Yozgat”.Açık artırmayla ilgili ayrıntılı bilgiye “www.toki.gov.tr” den  ulaşılacak.

Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu