GündemSiyaset

TUNA O İDDİALARA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, yerel bir gazetede çıkan hakkındaki ‘’Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday’’ iddialarını yalanladı.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı ya da İlçe Belediye Başkanlığına adaylığının söz konusu olmadığını belirten İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; ‘’Balıkesir’de bir yerel gazetenin 04.09.2018 Salı günü manşetten vermiş olduğu, şahsımın Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğumu işaret eden haber tamamen asılsız ve hayal ürünüdür. Hiç bir basın mensubu arkadaşıma, parti yönetim kurulundan hiç bir arkadaşıma ve partimiz üyelerimizden hiç birine böyle bir söylemim ve açıklamam olmamıştır.

Aday olduğumu söylediğimi haber yapan basın mensubu arkadaşımı yapmış olduğu bu yalan haberi için şiddetle kınıyor ve ispata davet ediyorum. Eğer ispat edemezse müfteridir. Şahsımın ne Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ne de İlçe Belediye Başkanlıklarına adaylığı söz konusu değildir’’ Nihan Merve Yılmaz

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu