Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Turan Başkanı Güney’den Açlık Grevindeki Doktora Duygulandıran Teklif

Başkan Güney’den Açlık Grevindeki Doktora Duygulandıran Teklif

 

Açlık grevindeki Op. Dr. Kayhan Turan’a Susurluk’tan anlamlı bir teklif geldi. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’in hastane için 27 dönümlük bir alanı teklif etmesi Turan’ı duygulandırdı.

 

Kılaçdaroğlu’na Açık Mektup

Op. Dr. Kayhan Turan, Mudanya’da ruhsat alarak  ortopedi ve travmatoloji hastanesi projesini hazırlamıştı. Engellendiği gerekçesiyle de açlık grevi başlatmıştı. Başladığı açlık grevinde ise 28 gün geride kaldı. Turan’ın açlık grevi devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’na açık mektup yayınlamıştı. Sonrasında ise Turan, Cumhurbaşkanı’na “Sayın Cumhurbaşkanım, “Sizden ricam, bu yatırımlar için daha merkezi bir planlama gözüyle, hızlandırıcı kararlar alınması için müdahale etmenizdir” dedi.

 

Baskan Guneyden Aclik Grevindeki Doktora Duygulandiran Teklif1

 

Turan “Susurluk İçin Kalbimde En Derin Sevgi Hisleri Taşıyacağım”

Turan’ın grevi devam ederken Balıkesir’den bir destek geldi. Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Turan’a hastane için 27 dönümlük bir alanı tahsis edebileceklerini iletti. BU teklif karşısında duygulanan Turan:

“Burada hassasiyetinden ve halkına karşı sorumluluk duygusundan söz etmeden geçemeyeceğim bir kişi daha var: Susurluk Belediye Başkanı Sayın Nurettin Güney. Ben, depreme dayanıklı ortopedi hastanesinin önemi ve değerini, Mudanya Belediye Başkanı’na anlatabilmek için açlık grevi yaparken; Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, hastane için 27 dönümlük bir alanı tahsis edebileceklerini bildirerek, ülkeme ve insana olan inancımı, güvenimi tazeledi. Halkıma ve bilime hizmet için güç verdi. Daima minnetle hatırlayacağım, Susurluk için kalbimde en derin sevgi hisleri taşıyacağım” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu