Gündem

TÜRKAV’DAN GELENEKSEL İFTAR

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Balıkesir Şubesinin geleneksel hale gelen iftar yemeği Karesibey Öğretmen Evinde gerçekleşti.

TÜRKAV üyelerinin, burs alan öğrencilerin ve vatandaşların katıldığı yemekte TÜRKAV Balıkesir Şubesi Başkanı Adnan Tatoğlu konuşma yaptı.  TÜRKAV tarafından gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeğine Vali Yardımcısı İsmail Demirhan da katıldı.

Öğrencilere Burs İmkanı

Verilen desteklerle öğrencilere burs olanağı yarattıkları için mutlu olduklarını söyleyen Başkan Adnan Tatoğlu “Kıymetli misafirlerimiz, TÜRKAV Balıkesir Şubesi olarak düzenlediğimiz, geleneksel hale gelen iftarımızı bu sene de gerçekleştirdik. Değerli gönüldaşlarım, TÜRKAV Balıkesir Şubesi olarak sizlerin maddi ve manevi desteklerinizle konferans, seminer, panel, iftar gibi faaliyetler düzenleyerek Balıkesir’in sosyal hayatına katkıda bulunmaya çalışmaktayız. 10 yıldır imkanlarımız ölçüsünde, camiamızın değerli öğretmenlerinin belirlediği başarılı öğrencilerimize burslar veriyoruz. Sizlerin sayesinde öğrencilerimizin eğitim – öğretimlerinde bir damla olmayı arzuluyoruz. Sizlerin bizlere verdiği bu güven ve destek sayesinde imkanlarımız gelişmekte ve böylece daha çok öğrenciye burs verebilir duruma gelmekteyiz. Bu seneki İftarımıza katılan Vali Yardımcımız İsmail Demirhan’a ve eşine, siyasi partilerin il ve ilçe başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarının başkanlarına, hayırseverlerimize, öğrencilerimize ve iftarımıza katılarak bizleri şereflendiren herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu