GündemGörüntülü Haberler

TÜRKİYE KAMU-SEN DEVLETİNİN YANINDA

Türkiye Kamu-Sen’li memurlar Valilik binası önünde toplanıp Afrin Operasyonu, Zeytin Dalı Harekatı ve Mehmetçiğe destek verdi.

Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatına destek açıklamasında, Kamu-Sen üyesi memurlar ellerinde bayraklarla Mehmetçik için dua etti. Sağanak yağmura rağmen çok sayıda kişinin katıldığı basın açıklamasında Türkiye Kamu-Sen Balıkesir Şube Başkanı ve Türk Tarım Orman-Sen Şube Başkanı Osman Şeker, Kamu-Sen olarak Afrin’de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatını desteklediklerini söyledi. Afrin’deki Mehmetçik ve tüm şehitler için dualar edilip lokma hayrı yapıldı.

“DUALARIMIZ VE RUHUMUZLA MEHMETÇİĞİMİZLEYİZ”
Türkiye Kamu-Sen Başkanı Osman Şeker, “Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak bütün varlığımız, ruhumuz ve dualarımızla Afrin’de çatışma halinde bulunan Mehmetçiğimizin her zaman yanında olduğumuzu dile getirmek için buradayız. Afrin harekatında şehit olan Mehmetçiklerimizi minnet ve rahmetle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. Devletin bekası, milletin huzur ve güveni için yanı başımızda belli odaklarla desteklenerek büyütülen ve askeri bir güç haline getirilmek istenilen terör örgütlerinin bertaraf edilmesi maksadıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekatını tüm gücümüze destekliyoruz. Önce Afrin daha sonra Münbiç terörden temizleninceye ve teröristlerinin kökünün kazınıncaya kadar bu mücadelenin sürmesi gerektiğine yürekten inanıyoruz. Dualarımızla ve ruhumuzla Mehmetçiğimizin yanındayız” dedi. Ali Osman Ata

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu