Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Ural’ın Körfez Ziyareti Devam Ediyor

Özlem Ural’ın Körfez Ziyareti Devam Ediyor. İyi Parti Balıkesir Milletvekili adayı Özlem Ural’ın seçim öncesi ziyaretleri devam ediyor. Ural’ın bu sefer ki adresi Burhaniye’ydi. Burada Kuyumcu Mahallesi’nin sakinleriyle buluşan Ural mahallelinin talep ve sorunlarını dinledi ve onları not etti. Ziyarete İyi Parti Burhaniye İlçe Başkanı Erdoğan Kahya ve İyi Parti Balıkesir Milletvekili adayı Nilgün Başaran katıldı.

 

 

Ural’ın Körfez Ziyareti Devam Ediyor… Konu, Tarım ve Hayvancılık. Kırsal mahallenin Özlem Ural’dan talebi gençlerin tarım ve hayvancılığa tekrar geri kazandırılması oldu. Bununla birlikte Özlem Ural mahalle sakinlerine bu konuda söz verdi.

Ural

Ural, “Gençlere Tarım ve Hayvancılığı Geri Kazandıracağız”

Özlem Ural, Burhaniye ziyaretinin ardından sosyal medya hesaplarından düşüncelerini paylaştı.

Ayrıca Ural, “Burhaniye Kuyumcu Mahallemizin sakinleriyle buluştuk. “Trafoya Kedi Sokmayalım“ dediler. Bununla birlikte kırsal mahallelerimizin genel talebi gençlerin tarım ve hayvancılığa geri kazandırılması ve bölgelerin hareketlendirilip üretime kazandırılması. İYİ Parti olarak hazırladığımız üretim projelerimizin içerisinde girdi fiyatını düşürmek, malın yok pahasına satılmasını engelleyip kârı arttırmak, yerli üretime özendirmek ve en önemlisi GSM içerisinden tarım ve hayvancılığa pay aktarmak” dedi.

Ozlem Ural 1

Ural, “Sosyal yardımları refah düzeyine çıkaracağız”

Devamında Ural, sosyal yardımlar hakkında da konuştu. Ural, “Sosyal yardımlar ne olacak‘ sevgili vatandaşlar sosyal yardımlar refah düzeyine endekslenecek ve adil olarak dağıtılacak. Vergiler herkesin kazancı doğrultusunda hesaplanacak” dedi.

Haber: Burak Meriç

Daha fazla haber için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu