Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Uygunsuz Sosyal Medya Görüntüleri Bandırma’da Taşları Yerinden Oynattı

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca; Furkan A'nın (25), kaybolduktan sonra Bandırma'da bazı kişilerce zorbalığa uğradığı görüntülerinin paylaşılmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Yapılan bir sosyal medya paylaşımı ardından gencin ailesi polise başvurdu.

Uygunsuz Sosyal Medya Görüntüleri Bandırma’da Taşları Yerinden Oynattı

Uygunsuz Sosyal Medya Goruntuleri Bandirmada Taslari Yerinden Oynatti 1

Görüntüler Sosyal Medyada

Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca, haziran ayında Furkan A’nın (25), Bursa’nın Karacabey ilçesinde kaybolduktan sonra Bandırma’da bazı kişilerce zorbalığa uğradığı görüntülerinin paylaşılmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. İddianamede, gencin anne ve babasının, Karacabey’de kayıp başvurusunda bulundukları Furkan A’nın, uygunsuz halde iki erkek tarafından zorbalığa uğradığına ilişkin görüntülerin sosyal medya hesabından paylaşılması üzerine polise başvurdukları belirtildi.

İtiraf Geldi

Polis ekiplerinin, çiftin kendilerine teslim ettiği görüntüleri inceleyerek yaptığı araştırmada, sanıklardan Muhammed Ramazan B. (19) ve Osman D’nin (33) tespit edildiği bilgisi de iddianamede yer aldı. Osman D. iddianamedeki ifadesinde, sanıklar Hikmet Can Y. (24) ve Muhammed Ramazan B. ile Soner K’nin (34) evine gittiklerini, Muhammed Ramazan B. ve Soner K’nin Furkan A’ya şiddet uyguladığı, kendisinin de görüntüleri kayda aldığını söylediği bildirildi.

32 Yıla Kadar Hapis İstemi

Mahkemece kabul edilen iddianamede, Muhammed Ramazan B, Osman D, Hikmet Can Y. ve Soner K’nin, “gece vakti konut veya iş yerinde birden fazla kişi tarafından birlikte yağma”, “hakaret”, “özel hayatın gizliliğini ihlal etmek”, “özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek”, “cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından 32 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istendi. Sanıkların yargılanmasına Bandırma Ağır Ceza Mahkemesinde başlanacak.

Haber: AA

Göçmen Kaçakçılığı Yapan 4 Organizatör Yakalandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu