Gündemİlçe Haberleri

Vakıflar Ramazan Ayında 700 Kişiye İftar Veriyor

Balıkesir ve Çanakkale'de Vakıflar tarafından düzenlenecek olan "Ramazan İftar Sofraları" etkinliği, bu yıl 700 kişiye ulaşacak. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün öncülüğünde gerçekleştirilecek olan etkinlik, Ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmayı amaçlıyor.

Vakıflar Ramazan Ayında 700 Kişiye İftar Veriyor

Vakiflar Ramazan Ayinda 700 Kisiye Iftar Veriyor 1
Vakıflar Ramazan Ayında 700 Kişiye İftar Veriyor

Ramazan Boyunca Devam Edecek

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, geçmiş yıllarda 25 ilde düzenlenen iftar organizasyonu, bu yıl tüm şehirlere yayılıyor. Balıkesir ve Çanakkale’de bölge müdürlükleri aracılığıyla gerçekleştirilecek olan etkinlik, Ramazan boyunca devam edecek.

700 Kişiye İftar Verilecek

Balıkesir’de 400 kişiye, Çanakkale’de ise 300 kişiye olmak üzere toplamda 700 kişiye 30 gün boyunca iftar verilecek. İftar sofraları, Vakıfların vakfiyelerinde belirtilen hayır şartları doğrultusunda kurulacak. Bereketin, iyiliğin, hoş sohbetin ve güleryüzün paylaşılacağı iftarlar, Ramazan ayının ruhuna uygun bir şekilde düzenlenecek.

Müzik Dinletileri ve Ramazan Ayı Sohbetleri Yapılacak

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü Mikail Akıllı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, iftar sofralarının tüm vatandaşların davetli olduğu ve Ramazan ayı boyunca sürecek bir etkinlik olduğunu belirtti. İftar sofralarının, Balıkesir’de Yıldırım, Naciye Hanım Sokak No: 4 Karesi/Balıkesir adresinde, müzik dinletileri ve Ramazan ayı temalı sohbetlerle süsleneceğini aktardı. Çanakkale’de ise Gelibolu Mevlevihanesi’nde semazen gösterileri, müzik dinletileri ve Ramazan ayı temalı sohbetlerin düzenleneceğini ifade etti.

Haber: Bülten

Tahtacı Mahallesi’nde Muharrem Ayı İftar Yemeği Gerçekleşti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu