Gündem

Vali istedi TOBB Başkanı söz verdi!

 

Çeşitli programlara katılmak üzere Balıkesir’e gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,  Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu’na  Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur ile Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler de eşlik etti.

 

 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nu ilimizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Yazıcı, nazik ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

 

DOĞAL GÜZELLİKLERİ İLE ZENGİN BİR YAPIYA SAHİPTİR

Konuklarına Balıkesir’i anlatan Vali Yazıcı, “İlimiz, verimli toprakları, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri yönünden zengin bir yapıya sahiptir. Bu il kalıcı ya da geçici olarak gelen herkese kucak açmıştır. Gelenleri en büyük zenginlik unsuru olarak görmüştür. Turizm açısından şehrimizin; doğa turizmi, kültür ve tarih turizmi ile termal turizm alanlarında önemli potansiyele sahip olduğunu görüyoruz. Balıkesir ve ilçeleri termal kaynak zenginliğinin yanı sıra fiziksel ve kimyasal bileşimleri açısından ülkemizin üstün nitelikli şifalı suları arasında yer almaktadır.” dedi.

 

TEKNOLOJİ BULUŞMALARI BALIKESİR’DE

Balıkesir Ticaret Odası ve Balıkesir Sanayi Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen ”Teknoloji Buluşmaları” programına katılmak için Balıkesir’e geldiğini aktaran TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Sayın Valimize bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

YENİ BİR OKUL İSTEĞİ

Valiliğin haberine göre Vali Yazıcı ziyarette , Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan, Balıkesir’e okul isteğinde bulundu.Vali Ersin Yazıcı’nın isteği üzerine TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ise, Balıkesir’e okul  yapma sözü verdi.Eğitime büyük öncelik tanıdıklarına dikkati çeken Vali Yazıcı, “Eğitime verdiğimiz önem çerçevesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Balıkesir’e okul yapmasını arzu ettik. Kendileri de en kısa süre içerisinde bir okul yaptıracaklarını ifade ettiler.Şahsım ve Balıkesirli hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu