Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Vali Ustaoğlu Ayvalık’ta

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir'in Ayvalık ilçesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Vali Ustaoğlu, ilçede yürütülen önemli projeleri ve çalışmaları yerinde inceledi.

Vali Ustaoğlu Ayvalık’ta

Vali Ustaoglu Ayvalikta 1

Ziyaretine Kaymakam Yaman İle Başladı

Vali Ustaoğlu’nun Ayvalık ziyareti, önce Kaymakam Hasan Yaman ile bir araya gelmesiyle başladı. Kaymakam Hasan Yaman’dan ilçede devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Vali Ustaoğlu, Ayvalık Kaymakamlığı ziyaretinde İlçe Değerlendirme Toplantısına başkanlık etti. Toplantıda, bölgede İlçe Müdürlükleri tarafından yürütülen çalışmalar, devam eden yatırımlar ve projeler masaya yatırıldı.

Vali Ustaoglu Ayvalikta 2

Restorasyon  Çalışmasını Yakından İnceledi

Daha sonra Vali Ustaoğlu, tarihi Eski Jandarma Misafirhanesi Binası’nda yürütülen restorasyon çalışmalarını yakından inceledi. Tarihi mirasın korunması ve restore edilmesi için gösterilen çaba takdirle karşılandı.

Vali Ustaoglu Ayvalikta 3

Başkan Ergin’i Ziyaret Etti

Vali Ustaoğlu’nun Ayvalık ziyareti, Belediye Başkanı Mesut Ergin ile gerçekleşen bir başka önemli buluşmayla devam etti. Belediye Başkanı Ergin, ilçede sürdürülen çalışmalar hakkında Vali Ustaoğlu’na bilgi sunarken, ilçenin geleceği için yapılacak projeler hakkında da bilgi verdi.

Vali Ustaoglu Ayvalikta 4

Zeytinyağı Dönüşüm Sürecine Dahil Oldu

Ayvalık’ın meşhur zeytinleri ve zeytinyağı da Vali İsmail Ustaoğlu’nun ziyaret listesindeydi. Vali Ustaoğlu, zeytinin zeytinyağına dönüşüm sürecini yakından inceleyerek, bölgede sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber: Elif Şahin

// Vali Ustaoğlu Ayvalık’ta

İlginizi çekebilir; Vali Ustaoğlu Ailesi İle Ayvalık’ta

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu