Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu’na Çanakkale’den Anlamlı Hediye

Çanakkale savaşının yüzüncü yılında, Mehmet Vehbi Bolak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, önemli bir ziyaret gerçekleştirdi. Proje kapsamında, öğrenciler, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret ederek anlamlı bir jestte bulundular.

Vali Ustaoğlu’na Çanakkale’den Anlamlı Hediye

Vali Ustaogluna Canakkaleden Anlamli Hediye 1
Vali Ustaoğlu’Na Çanakkale’Den Anlamlı Hediye

Vali Ustaoğlu’na Anlamlı Hediye

Ziyaret sırasında, Çanakkale Şehitliği’nden alınan Şehitlik Toprağı ve Türk Bayrağı, öğrenciler tarafından Vali Ustaoğlu’na sunuldu. Bu dokunaklı hareket, Çanakkale’nin tarihi ve manevi önemini vurgulamanın yanı sıra, gençlerin milli değerlere olan bağlılığını da gösterdi.

Vali Ustaogluna Canakkaleden Anlamli Hediye 2

Vali Ustaoğlu’ndan Öğrencilere Teşekkür

Vali İsmail Ustaoğlu, öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu anlamlı hediye için teşekkürlerini iletti. Öğrencilerin, tarihimizin kahramanlık dolu sayfalarına olan ilgisi ve vatan sevgisi, gelecek nesillerin milli değerlerimize olan sadakatinin güçlü bir işareti olarak kaydedildi. Çanakkale’nin topraklarından alınan bu kutsal emanetin, Balıkesir’den gelen gençler aracılığıyla Vali Ustaoğlu’na sunulması, milli ruhun ve birlik duygusunun önemli bir yansıması oldu. Bu ziyaret, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında, gençlerin geçmişe olan saygı ve geleceğe duyduğu umut dolu bakışını gözler önüne serdi.

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu İftarını Huzur Evi Sakinleriyle Yaptı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu