Gündem

Vali Ustaoğlu’ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününe Vurgu

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Ustaoğlu’ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününe Vurgu

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, Çanakkale Zaferi’nin Türk milletinin vatanı ve istiklalini canı pahasına savunma gücünü simgelediğini belirtti. Zaferin, milli birlik, beraberlik, fedakarlık ve kahramanlığın sembolü olduğunu vurgulayan Vali Ustaoğlu, Türk milletinin bu zafer uğruna büyük fedakarlıklar yaptığını ve her evden bir şehit verildiğini ifade etti.

Mesajında, Balıkesir Lisesi’nin de Çanakkale Savaşı’na katılan okullardan biri olduğunu ve önemli şehitler verdiğini belirten Vali Ustaoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki kahramanlığın zaferi mümkün kıldığını dile getirdi. Askerlerin vatan ve mukaddesat duygularıyla büyük bir zafer elde ettiğini vurgulayan Vali Ustaoğlu, şehitlerin ve gazilerin verdiği mücadeleye minnet ve şükranlarını iletti.

Son olarak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan için canlarını feda eden aziz şehitleri ve ebediyete irtihal eden gazileri rahmetle anan Vali Ustaoğlu, milletin bu tarihi zaferin bilinciyle hareket etmesi gerektiğini ifade etti.

 

 

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu’na Çanakkale’den Anlamlı Hediye

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu